Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Parcul lui Mos Craciun

Intre 1 decembrie 2009 si 7 ianuarie 2010, Parcul Drumul Taberei din Bucuresti se transforma in Parcul lui Mos Craciun.

Vor concerta: Ladies, Lili Sandu, Andreea Antonescu, Lavinia, Keo, Bambi, Corina, Roxy Rocks, Distinto, Crazy Win, Bere Gratis, George Nicolescu, Haiducii, Hara, Datina, Vank, D la Vegas, Mioara Velicu, Magician, Keo, Mihai Trăistariu, Narcisa Suciu, Irina Loghin dar si alti artisti surpriza.

Mosul isi va lansa si un ziar –“Gazeta lui Mos Craciun” – unde bucurestenii vor putea citi, gratuit, in 10.000 de exemplare saptamanale, cele mai noi stiri despre evenimentele din “Parcul lui Mos Craciun” si vor fi tinuti la curent despre ce se intampla in Sectorul 6. Dar cel mai important punct al ziar este Talonul de participare al marii tombole de Craciun ce va avea loc pe 23 decembrie 2009 si care va avea ca premiu…. un autoturism. Cei mici ii vor putea trimite mosului scrisori, iar parintii se vor putea relaxa in court foodul amenajat pentru ei.

O altă surpriză pregătită de Centrul Cultural European Sector 6 si Primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, este marea petrecere „Revelion 2010„, la care vor putea participa locuitorii sectorului şi nu numai. Marea petrecere va avea loc in cortul din Parcul Drumul Taberei si va incepe pe 31 decembrie, la ora 21.30. Bucatarii au pregatit un meniu traditional romanesc pentru petrecerea de „Revelion 2010„. Programul artistic va fi extrem de variat, de la muzica de altadata, folclor si dance. Nu vor lipsi momentele comice si tombola „Revelion 2010„.

Biletele pentru „Revelion 2010” pot fi achizitionate din standul special amenajat in cort, pretul fiind de 130 de lei.