Acest eveniment a avut loc in data de 28 May 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 26-28 mai 2017, are loc cea de-a treia ediţie a Natura Fest în Parcul Izvor din Bucureşti. Runna, Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude şi byron se numără printre artiştii care vor concerta în cadrul evenimentului. Intrarea este liberă.

Festivalul dedicat naturii şi mediului înconjurător se va desfăşura în trei zile şi va cuprinde o agendă culturală diversificată, care îmbină concerte acustice, ateliere creative atât pentru copii, cât și adulților, o zonă de lounge reciclat și o zonă dedicată sportului.

Pe scena Natura Fest vor urca nume mari din rock-ul românesc, care vor susţine concerte în aer liber pentru toţi cei care iubesc să asculte muzica live în natură. Runna, NEXT EX, byron, Mr. Jurjak, Otherside, Les Elephants Bizarres, DJ K-lu, Şuie Paparude şi Basska sunt artiştii care vor cânta în cele trei zile de spectacol.

Pentru atelierele organizate în aer liber s-au propus următoarele tematici: „Obiecte zburătoare din materiale reciclate”, „Elemente din natură prin tehnica origami”, „Animale din cheițe metalice”, „Ghivece din PET-uri”, „Brățări, portofele și genți din hârtie”, „Desene 3D cu elemente organice”. Bucureştenii vor fi încurajaţi să folosească materialele reciclabile pentru a salva mediul înconjurător. De asemenea, evenimentul îşi propune să îi inspire pe participanţi cu idei despre modalitățile creative de reutilizare a anumitor obiecte și să responsabilizeze un număr cât mai mare de locuitori față de orașul în care trăiesc și, implicit, față de mediul natural.

Organizatorii au pregătit şi o zonă special amenajată cu terenuri de volei şi badminton, dedicată tuturor iubitorilor de sport în aer liber. De asemenea, copiii care vor participa la eveniment vor avea parte de o zonă amenajată special pentru ei, plină cu jocuri şi multe surprize. Unul dintre cele mai importante puncte de atracţie va fi un robot de aproximativ patru metri, construit din butoaie de plastic, pentru a atrage atenţia asupra refolosirii obiectelor cu scopul de a reduce poluare şi de aproteja natura.

Natura Fest încurajează un comportament responsabil față de mediul înconjurător şi susţine mișcarea mondială de protecție a mediului, desfășurată sub egida Programului de Mediu al Națiunilor Unite (UNEP).

Intrarea la toate activitățile din cadrul evenimentului Natura Fest este gratuită.

Natura Fest este organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.