Marți, 21 mai 2024, de la ora 20:00, Lord of The Dance revine la București, pe scena Sălii Palatului, cu noul spectacol aniversar „Lifetime of Standing Ovations”. La cererea publicului, celebrul spectacol Lord of The Dance revine la București, la exact un an distanță de la spectacolul aniversar de 25 de ani.

Cu o audiență de milioane de fani la nivel global, Michael Flatley este recunoscut pe plan mondial drept un geniu al dansului. Această reputație a fost câștigată prin performanțe extraordinare de-a lungul întregii sale cariere, inclusiv prin apariții legendare, cum ar fi cea din 1994 la Eurovision, alături de trupa Riverdance, contribuind astfel la popularizarea dansului irlandez la nivel internațional.

În cei peste 25 de ani de la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră  și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni tineri dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă coregrafii și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy este cu siguranță un spectacol de neratat.

„Am fost copleșit să văd interesul cu care am fost primiți la București cu turneul aniversar și mai ales uimit să aflu câte mii de persoane ar mai fi vrut să prindă un loc.  Așa că mă bucur să anunțăm că revenim și anul viitor, publicul din România îmi este foarte drag și am simțit românii foarte aproape de noi”, a spus Michael Flatley.

Bilete Lord of The Dance la Sala Palatului din București

Biletele pentru spectacolul Lord of The Dance din 21 mai 2024 de la Sala Palatului pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor în sală.

Categoria VIP, 523,95 lei
Categoria Premium, 471,44 lei
Categoria I, 418, 94 lei
Categoria II, 355,94 lei
Categoria III, 261,45 lei
Categoria IV, 198,45 lei
Categoria V, 156,45 lei
Categoria VI, 103,95 lei

Evenimentul Lord of the Dance de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de către TJK Live.