Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2011, de la ora 17:00, sunteţi aşteptaţi să participaţi la un spectacol inedit, una dintre cele mai faimoase operete ale lumii, „Liliacul” lui Johann Strauss, o premieră absolută la Sala Palatului din Bucureşti.

Uvertura operetei, un amestec de comedie şi dans, de cântec şi teatru, a fost apreciată de publicul din întreaga lume cote maxime. Este deja o tradiţie în toată lumea ca la final de an să fie programat „Liliacul”, şi iată că acum şi melomanii din România au prilejul să se delecteze în această zi specială de sfârşit de an cu o operetă fermecătoare şi spumoasă.

Din distribuţia spectacolului fac parte voci celebre ale scenei româneşti, precum: Florin Diaconescu, Anda Pop, Mihnea Lamatic, Diana Tugui, Bogdan Olaru şi mulţi alţii, alături de orchestra, corul şi corpul de balet ale teatrului liric „Elena Teodorini”. Acţiunea se petrece în ultima zi a anului 1870 şi în noaptea de Revelion 1870-1871, în castelul austriac Weinberg, iar spectacolul se împarte în trei acte.

Bilete „Liliacul”

Biletele pentru „Liliacul” pot fi achiziţionate de pe www.biletoo.ro, iar preţurile diferă în funcţie de categorie:
Categoria VIP: 250 lei
Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 170 lei
Categoria 3: 130 lei
Categoria 4: 80 lei