Dacă încă de la începutul lunii iunie se zvoneşte despre posibilitatea unui concert Bon Jovi în România, în ultimele zile au început să fie vehiculate altele: Lady Gaga, Prince, Green Day, Muse şi Radiohead.

Update: Concertul la Bucureşti al trupei rock americane Bon Jovi a fost confirmat de către site-ul oficial al trupei. Evenimentul va avea loc pe data de 10 iulie 2011 în Piaţa Constituţiei. Află mai multe detalii despre concertul Bon Jovi în România!

Un concert al excentricei Lady Gaga în România părea acum ceva timp doar un vis frumos. Iată, însă, că posibilitatea unui astfel de eveniment devine din ce în ce mai plauzibilă. La categoria „Eventim.RO Next” a site-ului reţelei de ticketing Eventim.ro, numele celei mai mari senzaţii muzicale a ultimilor doi ani este menţionat alături de Prince, Bon Jovi, Green Day, Muse şi Radiohead.

Reprezentanţii companiei Eventim, pe site-ul căreia numele artiştilor au fost menţionate, nu au dorit să comenteze informaţia potrivit căreia Lady Gaga, Bon Jovi sau Prince ar putea concerta în România în 2011. Abonaţii „Eventim.RO Next” sunt primii care primesc informaţii despre artiştii listaţi şi concertele acestora.

Lady Gaga a intrat în atenţia publicului o dată cu lansarea, în 2008, a albumului “The fame”. Piese precum ”Just dance” sau “Poker face” au devenit aproape instant mega-hituri. În 2009 artista şi-a lansat cel de-al doilea album, „The Fame Monster”, care l-a depăşit ca şi succes pe primul. Piesa “Bad Romance” a ajuns pe primele locuri ale topurilor muzicale internaţionale imediat după lansare.

Din luna noiembrie a anului trecut Lady Gaga a susţinut o serie de concerte în cadrul turneului international “The Monster Ball Tour”. Pe site-ul cântăreţei concertul din România nu este menţionat, fiind afişate doar evenimentele care au loc până la sfârşitul lunii aprilie din 2011.

Prince este considerat ca fiind unul dintre artiştii cu cel mai mare succes ai ultimilor două decenii. Nu este nicio surpriză ţinând cont de faptul ca artistul se poate lăuda cu un Grammy, un Glob de Aur , dar şi un Oscar. Mai mult decât atât, Prince se poate mândri cu zece albume de platină şi peste treizeci de piese care au ocupat locuri fruntaşe în topurile muzicale internaţionale.

Prince se află de la începutul verii în turneul de promovare al celui mai nou album “20TEN”, până în acest moment fiind publice doar concertele programate până în luna noiembrie, fără ca un posibil concert în România să fie menţionat.

Green Day a vândut de-a lungul timpului peste 60 de milioane de albume fiind considerată una dintre cele mai importante trupe punk rock din lume. Creatorii „American Idiot” se află în acest moment în turneu în America de Sud.

Despre un posibil concert Radiohead au existat zvonuri şi în 2007, cu ocazia B’ESTFEST, dar şi în vara lui 2009. Din nefericire, niciunul dintre acestea nu s-a concretizat.

Trupa Muse nu ar fi la primul concert în România. În 2007 britanicii au reuşit să strângă peste 10.000 de fani la concertul pe care l-au susţinut pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti. Trupa este în plin turneu în Statele Unite şi Australia.

După un an în care unii dintre cei mai mari artişti ai lumii au concertat pe scenele din România, publicul este nerăbdător să afle ce surprize le-au fost pregătite de către organizatorii de evenimente pentru 2011.

Citeşte despre un posibil concert Bon Jovi la Bucureşti!