Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
Bon Jovi - Concerte Bon Jovi - iConcert.ro

Home » Bon Jovi

Bon Jovi

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Bon Jovi

Concert Bon Jovi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Duminică, 21 iulie 2019, de la ora 16:00, trupa Bon Jovi se întoarcere în România, pentru un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul turneului „This House Is Not For Sale”.  
21 Jul 2019     ,

Bon Jovi revine în concert în România, pe 21 iulie 2019

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi se întoarcere în România, pe 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele se pun în vânzare luni, 29 octombrie 2018, la ora 12:00, pe www.eventim.ro, anunţă organizatorii, Marcel Avram, East European Production... 

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   

Concert Bon Jovi în Bulgaria în mai 2013. Vezi cât costă biletele!

Bon Jovi îşi va începe turneul european din 2013 pe 14 mai în Sofia, Bulgaria, pe Stadionul Naţional „Vasil Levski”. Chiar dacă „Because We Can – The Tour” nu ajunge şi în ţara noastră anul viitor, fanii Bon Jovi pot cumpăra prin intermediul www.eventim.ro bilete... 

O chitară Fender semnată de Bon Jovi îşi caută proprietarul

Doar până mâine fanii muzicii bune mai pot intra în competiţia pentru câştigarea unui instrument muzical la care mulţi dintre muzicienii lumii visează: o chitară de colecţie semnată de membrii trupei Bon Jovi. Chitara, model Squier Strat by Fender este oferită de către Ciuc Premium şi... 
   

Ciuc Premium caută cel mai bun chitarist de pe Facebook

Ciuc Premium oferă, pentru al doilea an consecutiv, o chitară de colecţie semnată de membrii formaţiei Bon Jovi, model Squier Strat by Fender. Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook Ciuc Premium, în aplicaţia „Câştigă chitara Bon Jovi” până în data de 19 aprilie 2012.  
   

Concerte rock care au marcat anul 2011 în România

Interesul românilor pentru concertele rock a fost crescut şi în anul 2011, când fanii rockului au reuşit să asculte live pentru prima dată trupele favorite. Totodată, alte formaţii au revenit cu forţe noi pe scenele din Bucureşti, Sibiu, Târgu Mureş sau Cluj-Napoca. Printre cele mai... 

Concert B.M.B. (Bon Jovi Tribute) în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, trupa B.M.B. revine în Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru un nou show tribut Bon Jovi. Recitalul ce va începe de la ora 22:30 va aduce tribut uneia dintre cele mai mari trupe rock ale ultimilor 30 de ani printr-un show aparte.  
26 Nov 2011     ,

RECENZIE: Bon Jovi, show incendiar la Bucureşti

Canicula nu a fost o problemă pentru cei 50.000 de fani ai trupei Bon Jovi ce au luat cu asalt duminică, 10 iulie 2011, Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Iar trupa din New Jersey nu şi-a dezamăgit fanii, susţinând un concert incendiar timp de 3 ore.  

VIDEO: Filmări Bon Jovi la Bucureşti

Duminică, 10 iulie 2011, Bon Jovi a concertat pentru prima data în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul din Capitală a stâns zeci de mii de fani care au cântat împreună cu trupa piese celebre precum: „Livin’ On A Prayer”, „It’s My Life‏” sau „Always‏”.  
123