Bon Jovi îşi va începe turneul european din 2013 pe 14 mai în Sofia, Bulgaria, pe Stadionul Naţional „Vasil Levski”. Chiar dacă „Because We Can – The Tour” nu ajunge şi în ţara noastră anul viitor, fanii Bon Jovi pot cumpăra prin intermediul www.eventim.ro bilete pentru concertul de la vecinii bulgari al trupei americane.

RECENZIE: Bon Jovi, show incendiar la Bucureşti

Dacă în urmă cu doi ani Bon Jovi concertau în faţa a peste 60.000 de spectatori în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în 2013 trupa va ajunge pentru prima dată în Bulgaria. Concertul face parte din turneul cu numărul 15 al trupei americane şi promovează albumul „What About Now” care va fi lansat în primăvara anului viitor. Astfel, pe lângă piesele deja cunoscute, ca „It’s My Life„, „Livin’ on a Prayer” sau „Always„, trupa va face cunoştinţă şi cu iese de pe noul album.

Bon Jovi este recunoscută pentru stilul unic de rock, dar şi pentru carisma solistului Jon Bon Jovi. În cei aproape 30 de ani de carieră trupa care îi mai are în componenţă pe Richie Sambora, David Bryan şi Tico Torres, a lansat 11 albume de studio. Bon Jovi se poate mândri cu milioane fani la nivel mondial, fani ce au cumpărat peste 125 de milioane de exemplare ale materialelor discografice lansate de trupă şi au fost prezenţi în număr impresionant la fiecare dintre cele peste 2700 de concerte susţinute de-a lungul timpului în 50 de ţări.

Bilete Bon Jovi – Bulgaria

Biletele pentru concertul Bon Jovi din Sofia sunt disponibile la preţuri ce variază între 41,92 Euro şi 72,60 Euro în funcţie localizarea pe stadion şi distanţa faţă de scenă. În plus, tot pe www.eventim.ro sunt disponibile şi vouchere de transport dus-întors la 169 lei, cu ajutorul acestora fanii din România se vor putea îmbarca în autocarele ce îi vor duce în ziua concertului la Sofia.

Categorie bilete Preţ
Seated Bronze 42.92 Euro cumpără bilete
Seated Silver 47.04 Euro cumpără bilete
Standing Regular 52.15 Euro cumpără bilete
Seated Gold 57.26 Euro cumpără bilete
Seated Platinum 67.49 Euro cumpără bilete
Front of Stage 72.60 Euro cumpără bilete
Vouchere transport 169 lei cumpără vouchere