Trupa Bon Jovi revine în concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 21 iulie 2019, în cadrul turneului „This House Is Not For Sale”. În deschidere vor cânta formaţiile Gramofone şi FiRMA. Ultimele bilete se găsesc în reţelele Eventim şi Entertix/MyTicket şi online pe www.eventim.ro și www.entertix.ro, la preţuri ce încep de la 230 lei.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii au comunicat programul şi un set de informaţii şi reguli de acces. Întrucât se pot crea cozi și pot apărea întârzieri în program datorate traficului și procesului de acces, organizatorii roagă spectatorii să ajungă cât mai din timp la porțile de acces. Accesul se va face pe toată durata evenimentului.

Program concert Bon Jovi la Bucureşti

14:30 – Acces Fan Club
15:00 – Acces public
17:15 – 18:00 – Gramofone
18:30 – 19:30 – FiRMA
20:30 – 23:00 – Bon Jovi

Gramofone şi FiRMA deschid concertul Bon Jovi de la Bucureşti

Gramofone este o trupă românească înfiinţată în 2013, a cărei muzică îmbină elemente pop-rock, alternative, funk şi synth. Din componenţa trupei fac parte Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass) Cristi Nicoară (tobe), Vlad Dumitrescu (chitară) și Paul Drăgușin (clape). Muzica trupei Gramofone a prins destul de repede la public, aşa că trupa a lansat chiar un album, intitulat „Confessions from the Belly of the Beast”, şi a realizat şi videoclipuri pentru piesele „Mr. Government” şi „Heart and Soul”.

Gramofone au cântat până acum şi pe scena unor evenimente importante precum Bucharest GreenSounds Festival, Bike Fest, Grădina cu Filme, Femei pe Mătăsari şi Roaba de Cultură.

FiRMA este o trupă românească care adoptă ca gen muzical rock-ul alternativ şi care a luat naştere în anul 2001. Trupa a lansat până în prezent 5 albume şi mai multe videoclipuri, consolidându-şi în acelaşi timp poziţia pe scena muzicală românească prin concertele susţinute periodic în mai multe cluburi din Bucureşti şi prin prezenţa la diferite evenimente, cum ar fi Gala „Rock Frate!”’ sau „Backyard Acoustic Season”.

Una dintre cele mai apreciate piese ale trupei este „Baby Is Crying”, inclusă pe albumul „Exit”, al cărei videoclip a ajuns să fie inclus în playlist-ul postului muzical VH1 Europe. După nominalizările la MTV European Music Awards 2004 la categoria „Best Romanian Act” şi MTV Romanian Music Awards pentru „Best Rock Band” din 2005, FiRMA devine prima trupă românească nominalizată la o secţiune internaţională. FiRMA a reuşit să ajungă printre cele trei finaliste ale categoriei, devansând alţi 15 artişti, printre care şi Sunrise Avenue (Finlanda) şi The Klaxons (Marea Britanie). Datorită apariţiei la acest eveniment, FiRMA s-a bucurat de aprecierile unor artiști precum Wyclef Jean, Snoop sau Foo Fighters.

Bilete Bon Jovi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bon Jovi din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, de pe 21 iulie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces General 230 lei bilete
Peluză (în curtea Palatului Parlamentului) - bilete
Golden Circle 380 lei bilete
Diamond Circle 600 lei bilete
Tribuna 1 750 lei bilete
Tribuna 2 750 lei bilete
Hartă locuri concert Bon Jovi, Bucureşti 2019

De asemenea, la 4 bilete cumpărate preţul unui bilet este redus cu 25%, iar la 8 bilete achiziţionate preţul unui bilet este redus cu 30%.

Accesul copiilor sub 3 ani este interzis, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 16 ani pot participa la concert numai însoţiţi de un adult, pe baza unui bilet la preţ întreg (nu se acordă gratuităţi sau reduceri de preţ). Persoanele peste 16 ani pot participa la concerte neînsoţite. Este recomandată protejarea urechilor copiilor cu căşti sau dopuri speciale. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor.

De asemenea, spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Reguli de acces

Pentru acces spectatorii trebuie să aibă asupra lor biletele cumpărate și un act de identitate valid, cu poză. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica actele de identitate la intrarea în incintă. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze locurile (pentru biletele cu loc) și sectoarele (pentru biletele fără loc).

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

La intrarea în incintă, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu: rucsaci sau genți de dimensiuni mai mari de o coală de hârtie A4, sticle, conserve, scaune pliabile, mâncare sau băuturi de orice fel din afara incintei, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe, bannere sau postere de dimensiuni mai mari decât A3, umbrele (sunt permise doar pelerinele), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele interzise pe durata evenimentului.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Concertul Bon Jovi din Piața Constituției din Bucureşti este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertaiment.