Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
East European Entertainment - concerte organizate de East European Entertainment - iConcert.ro

Home » East European Entertainment

Evenimente organizate de East European Entertainment

Concert The Australian Pink Floyd la Sala Palatului din Bucureşti

Sâmbătă, 5 mai 2018, de la ora 20:00, trupa The Australian Pink Floyd concertează în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Trupa aniversează 30 de ani şi va cânta în faţa fanilor români muzica celebrei trupe Pink Floyd, într-un spectacol unic.  
5 May 2018     ,

Delia, concert în deschiderea Rihannei, la Bucureşti

Delia, una dintre cele mai iubite artiste locale ale momentului, va cânta în deschiderea primului concert Rihanna în România. Show-ul face parte din „Anti World Tour” şi va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 14 august 2016.   

Ultimele detalii ale concertului Scorpions la Bucureşti. Program, reguli de acces şi trupe din deschidere

Trupa Scorpions revine la Bucureşti pe 16 iulie 2016, cu ocazia aniversării celor 50 de ani de activitate ai formaţiei, în turneul mondial „Return To Forever / 50th Aniversary Tour”. Trupele heavy metal Metrock și 9,7 Richter vor deschide concertul formaţiei germane, ce va avea loc... 

Ultimele detalii ale concertului Maroon 5 la Bucureşti. Program, reguli de acces şi trupe din deschidere

Antonia şi trupa Les Elephants Bizarres vor concerta în deschiderea show-ului Maroon 5, ce va avea loc duminică, 5 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, au anunţat organizatorii concertului (Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment) pe pagina de Facebook.... 

Sia va concerta la Bucureşti, pe 17 august 2016

Sia va concerta în premieră în România, în cadrul ZUtopia Music Festival, ce va avea loc pe 15 şi 17 august 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul artistei este programat pentru ultima zi de festival, pe 17 august, atunci când pe scenă vor mai urca Selah Sue şi Fallulah.  

RECENZIE: De la entuziasmul de a-l avea pe scenă pe „fucking amazing”-ul Robbie Williams la agonia setei (FOTO)

Trăgând o linie după concertul lui Robbie Williams, l-aş putea rezuma prin următoarele cuvinte cheie: „fucking amazing” spectacol, artist de un profesionalism bun de predat şi altora, o piaţă burduşită de mii de oameni, multă, multă dezorganizare şi o sete teribilă.  

Ultimele detalii ale concertui Robbie Williams la Bucureşti

Robbie Williams va susţine un concert pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, mâine, 17 iulie 2015. Până în acest moment nu a fost anunţat programul concertului, tot ce se cunoaşte este faptul că accestul se va face începând cu ora 16:00 şi că în deschiderea... 

Concert Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Vineri, 17 iulie 2015, de la ora 18:00, Robbie Williams va susţine un concert în premieră pentru România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul „Let Me Entertain You Tour”, vor concerta Lemar şi Delia.  
17 Jul 2015     ,

Concertele lunii iulie 2015 în România

A doua lună de vară marchează cel mai aşteptat concert al anului, Robbie Williams la Bucureşti, dar şi cel mai mare festival, care face parte din programul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, UNTOLD Festival.  

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti, confirmat oficial

Robbie Williams va concerta în premieră pentru România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie 2015. Concertul a fost confirmat în cadrul unei conferinţe de presă organizată de D&D East Entertainment. Biletele se pun în vânzare pe 24 februarie 2015, începând cu ora 16:00.  
123