Rock the City prezintă The Cure şi Editors în concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 22 iulie 2019. În deschidere vor cânta formaţiile God Is an Astronaut, Coma şi Days Of Confusion. Ultimele bilete se găsesc în reţelele Eventim şi Entertix/MyTicket şi online pe www.eventim.ro și www.entertix.ro, la preţuri ce încep de la 220 lei.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii au comunicat programul şi un set de informaţii şi reguli de acces. Întrucât se pot crea cozi și pot apărea întârzieri în program datorate traficului și procesului de acces, organizatorii roagă spectatorii să ajungă cât mai din timp la porțile de acces. Accesul se va face pe toată durata evenimentului.

Program The Cure şi Editors la Bucureşti

15:00 – acces public
15:00 – 15:30 – DJ
15:30 – 16:00 – Coma
16:30 – 17:15 – Days Of Confusion
17:45 – 18:30 – God Is An Astronaut
19:00 – 20:00 – Editors
20:45 – 23:00 – The Cure

Trei trupe în deschiderea concertelor The Cure şi Editors

Coma este o trupă de rock-alternativ foarte cunoscută şi apreciată în România. A luat naştere în 2000 şi din componenţa actuală fac parte Cătălin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Radulescu (DJ Hefe – scratchuri, efecte, keys) şi Matei Tibacu-Blendea (chitară).

De-a lungul celor aproape 2 decenii de activitate muzicală, Coma a susţinut nenumărate concerte şi a fost prezentă la foarte multe festivaluri din ţară, printre care: Electric Castle, B’ESTFEST, Peninsula, Coke Live, Stuffstock, Roşia Montană şi ARTmania. De asemenea, Coma a avut şi onoarea să cânte în deschiderea mai multor trupe şi artişti cum ar fi Linkin Park, Korn, Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard şi Dog Eat Dog.

Days of Confusion este o trupă înfiinţată în 2010, care adoptă stilul djent/modern progressive metal, fiind şi cea mai cunoscută formaţie din România care abordează acest gen muzical. Days of Confusion înseamnă Cosmin Lupu (voce/chitară), Cezar Popescu (chitară/voce), Andrei Zamfir (chitară-bas) şi Alex Halmagean (tobe).

Trupa a cântat în deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii Queensryche (2013), sau cei de la Karnivool (2014). Până în prezent, trupa a obţinut premiul pentru „Best Romanian Metal Newcomer” 2012 (acordat de Metalhead), iar în 2014 au fost nominalizaţi la „Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal” (OnAir Music Awards) și la „Best Rock Artist” (premiile revistei Sunete).

God Is an Astronaut este o trupă irlandeză de post-rock, înfiinţată în 2002. Trupa îi are ca membri pe Torsten Kinsella, Niels Kinsella şi Lloyd Hanney şi până în prezent au lansat 9 albume. God Is an Astronaut a susţinut foarte multe concerte până în prezent şi au mers în turneu în multe ţări din Europa şi chiar în SUA, China, Brazilia şi Rusia.

Trupa este prezentă destul de des şi în România, ei susţinând deja 8 concerte în ţara noastră din 2012 şi până acum. Cel mai recent album pe care l-au lansat se numeşte „Epitaph” şi deja se bucură de aprecieri din partea fanilor.

Editors a luat naştere în 2002, în Birmingham şi membrii ei sunt Tom Smith (voce, chitară şi pian), Russell Leetch (bass, sintetizator, backing vocals), Ed Lay (tobe, percuţie, backing vocals), Justin Lockey (chitară) şi Elliott Williams (clape, sintetizatoare, chitară şi backing vocals).

Trupa a lansat 6 albume până în prezent, dintre care două de platină, înregistrând vânzări de câteva milioane. Genurile abordate sunt indie-rock, post-punk şi rock alternativ. Editors este o trupă foarte cunoscută la nivel mondial, lucru confirmat şi de numeroasele turnee pe care le-au susţinut şi prezenţa la festivaluri internaţionale de renume.

Bilete concert The Cure în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Cure, ce va avea loc pe 22 iulie 2019 în Piața Constituției din Bucureşti, pot fi achiziţionate din rețelele Eventim și Entertix, dar și online de pe www.eventim.ro și www.entertix.ro, la următoarele categorii de preț:

Categorie Preţ
Categoria Diamond Circle 390 lei  bilete
Categoria Golden Circle 280 lei bilete
Categoria Acces General 220 lei bilete
Categoria Tribuna 1 420 lei bilete
Categoria Tribuna 2 420 lei bilete

Deținătorii unui bilet la concertul Bon Jovi, care vor să își achiziționeze un bilet pentru concertul The Cure, vor beneficia de un discount. Din codul de bare al unui bilet Bon Jovi se vor utiliza primele 10 caractere în procesul de achizție. Un cod poate fi folosit o singură dată, pentru achiziția a maximum 8 bilete.

De asemenea, la 4 bilete cumpărate preţul unui bilet este redus cu 25%, iar la 8 bilete achiziţionate preţul unui bilet este redus cu 30%.

Accesul copiilor sub 3 ani este interzis, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 16 ani pot participa la concert numai însoţiţi de un adult, pe baza unui bilet la preţ întreg (nu se acordă gratuităţi sau reduceri de preţ). Persoanele peste 16 ani pot participa la concerte neînsoţite. Este recomandată protejarea urechilor copiilor cu căşti sau dopuri speciale. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor.

De asemenea, spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Reguli de acces

Pentru acces spectatorii trebuie să aibă asupra lor biletele cumpărate și un act de identitate valid, cu poză. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica actele de identitate la intrarea în incintă. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze locurile (pentru biletele cu loc) și sectoarele (pentru biletele fără loc).

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

La intrarea în incintă, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu: rucsaci sau genți de dimensiuni mai mari de o coală de hârtie A4, sticle, conserve, scaune pliabile, mâncare sau băuturi de orice fel din afara incintei, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe, bannere sau postere de dimensiuni mai mari decât A3, umbrele (sunt permise doar pelerinele), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele interzise pe durata evenimentului.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Concertele The Cure şi Editorss din Piața Constituției din Bucureşti sunt prezentate de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertaiment.