Delia, una dintre cele mai iubite artiste locale ale momentului, va cânta în deschiderea primului concert Rihanna în România. Show-ul face parte din „Anti World Tour” şi va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 14 august 2016. 

Program concert Rihanna la Bucureşti

17:30 – acces
18:00 – 18:45 – Nick Yume
19:15 – 20:15 – Delia
21:00 – 23:00 – Rihanna

Delia, care a fost anunţată de către organizatori că va împărţi aceeaşi scenă cu Rihanna, este foarte încântată să deschidă unul dintre cele mai aşteptate concerte din 2016. Acum, artista se pregăteşte atât pentru concertul de deschidere, cât şi pentru noul sezon al concursului X Factor.

„Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevarat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu mă refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a declarat Delia.

Delia a debutat în 1999, cu trupa N&D, alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă: Nick. Cariera ei solo a început în 2003, odată cu lansarea albumului „Parfum de fericire”. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă 3 albume de pe care au fost extrase mai multe single-uri de succes: „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”.

De-a lungul carierei sale, Delia a făcut parte din juriului unor emisiuni televizate precum: „X Factor”, „Te cunosc de undeva” şi a lucrat la foarte multe colaborări. Smiley, UDDI, Carla’s Dreams şi Deepcentral au înregistrat piese alături de Delia, în timp ce, Dan Bittman, Ştefan Bănică şi Gabriel Cotabiţă au performat alături de ea în concerte.

Delia susţine anual o serie de concerte în ţară, printre care se numără şi concertele de la Sala Palatului din Bucureşti.

Bilete Rihanna în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Biletele pentru concertul Rihanna de la Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, perioada de achiziţie, pentru întreg festivalul ZUtopia (include acces la concertul Rihanna) sau doar pentru ziua de 14 august 2016.

Categorie Preţ (14 august) Abonament (14/15/17 august)
Diamond Circle 572.4 lei 702 lei cumpără bilete
Golden Circle 464.4 lei 518.4 lei cumpără bilete
Normal Circle 194.4 lei 270 lei cumpără bilete
Normal – Early Bird 2 172.8 lei 210.6 lei cumpără bilete
Tribune VIP 648 lei 777.6 lei cumpără bilete

Concertul Rihanna este organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.