DJ Bliss, vedeta serialului „Dubai Bling”, Delia, Irina Rimes și VAMA sunt noile confirmări pentru cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD, ce are loc în perioada 3-6 august 2023, la Cluj-Napoca. Organizatorii reușesc din nou să ofere un mix perfect de genuri muzicale cu cei mai talentați artiști și DJ din întreaga lume.

Universul UNTOLD reprezintă o experiență memorabilă pentru pasionații de muzică. Una dintre premierele ediției de anul acesta este DJ BLISS, un artist care ajunge pentru prima dată la un festival european, un artist cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai. Acesta își va împărtăși pasiunea pentru muzică și va face un show incendiar sâmbătă, 5 august pe scena principală UNTOLD.

DJ Bliss, care poate fi remarcat și ca vedetă în serialul „Dubai Bling” de pe Netflix, și-a început cariera în 2004 și a avut o ascensiune rapidă pe scena locală și internațională. Acesta a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți DJ din întreaga lume datorită pasiunii inconfundabile pentru muzica electronică și abilității sale de se conecta cu publicul. A fost primul producător și DJ arab care a avut un turneu și primul artist din Emirate care a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul „Made in Dubai”.

Înainte de a cuceri scena internațională, DJ BLISS a atras atenția lumii cu apariția, considerată un succes, în cadrul show-ului „That’s Entertainment”, difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat și o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală, și i-a oferit o platformă pentru a-și demonstra abilitățile de DJ în fața unui public mai larg. A fost primul artist din Emirate care a semnat contracte cu mari case de discuri datorită mixurilor captivante și producțiilor originale.

 În calitate de producător, BLISS a avut colaborări cu artiști de top printre care rapperul american Wiz Khalifa și Shaggy, artistul jamaican nominalizat cu premiul Grammy. Cunoscut și ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, DJ BLISS, un talent remarcabil care a crescut pe scena muzicală din Dubai, a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilitățile sale muzicale și carisma de necontestat.

Recent, pe scena principală s-au anunțat și noi artiști români: Delia, Irina Rimes și VAMA.

Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale verii, anunță că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului sunt epuizate. Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului UNTOLD, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitați să opteze pentru abonamentele VIP. Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opțiune pentru cei care doresc să se alăture distracției pe parcursul unei zile. Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.