Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică latino a revenit în România pentru a susține un spectacol la Romexpo, în cadrul turneului “Papi Juancho Maluma World Tour”. După aproape 3 ani de la prima sa apariție în fața românilor la festivalul Carrusel, Maluma s-a întors la București, pe 8 aprilie 2022, de această dată cu un concert din propriul său turneu, în care a uitat de inhibiții și a dat frâu liber flirtului și senzualității.

Seara a fost deschisă de către Nicole Cherry, care a încântat publicul atât cu hiturile sale despre vară, dar și cu noua sa piesă lansată luna aceasta, “Florile tale”. De asemenea, tânăra artistă a mărturisit că i-ar plăcea tare mult să aibă un moment pe scenă alături de Maluma, sub forma unui apropo subtil, chiar înainte să interpreteze melodia „Dansează amândoi”.

Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

La ora 21:00, cu o punctualitate specifică întâlnirilor romantice, Maluma și-a invitat fanii la un date de aproape 2 ore printr-un videoclip introductiv, care a început cu o inimă pulsând și a continuat cu un mesaj din partea artistului prin care se dedica trup și suflet celor prezenți în sală. În aplauzele și uralele bucureștenilor, latinlover-ul a deschis show-ul cu trei propuneri către destinații alese: prima, exotică, pe ritmurile piesei “Hawai”, a doua, latino, cu melodia “Madrid” și a treia, direct către inima sa, cu hitul “Corazon”.

“Buenas noches, mi gente!” (Bună seara, oamenii mei!) a fost prima interacțiune a lui Papi Juancho (apelativ care vine de la numele său real, Jose Luis), după care a continuat să vorbească atât în spaniolă, cât și în engleză, promițând tuturor o noapte fenomenală.

Cu un spectacol bine pus la punct, cu momente muzicale delimitate în funcție de mesajul transmis sau de povestea din spatele versurilor, tânărul columbian a cucerit publicul atât prin intrepretările sale, cât și cu ajutorul șarmului personal. Hiturile “HP”, “11 PM” și “Borro Cassette”, dar și colaborările „Chantaje”, „Vente Pa’ Ca” și „Hola Señorita” au fost cântate la unison de către fanii care s-au bucurat din plin de o seară pe ritmuri fierbinți.

Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Un moment de neuitat, atât pentru artist, cât și pentru cei prezenți, a fost atunci când o româncă din primele rânduri a aruncat pe scenă o pereche de lenjerie intimă. Uimit, dar și incitat de gestul tinerei, Maluma a ridicat articolul vestimentar și pentru a încinge și mai tare atmosfera, l-a mirosit, iar apoi a zâmbit provocator.

Alte clipe memorabile, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, au avut loc înainte de interpretarea cântecului „Felices Los 4”, când artistul a admirat frumusețea acestora și de asemenea a îndemnat pe toată lumea să iubească liber, deschis și fără bariere.

Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

În ultima parte a concertului, Papi Juancho a dorit să țină un toast pentru revenirea sa în țară, pentru sănătatea tuturor și pentru o perioadă prosperă în continuare, culminând cu un shot în cinstea tuturor, nu înaintea de a spune urarea tradițională spaniolă: „Pa’ arriba, pa’ abajo, pal centro y pa’ dentro” (În sus, în jos, spre centru și înăuntru).

Seara s-a încheiat exact cum a și început: pe aceleași ritmuri exotice ale hitului „Hawai”, interpretat de această dată timp de câteva minute și într-o versiune acapella de către Maluma alături de publicul de la Romexpo, care parcă își dorea să prelungească această călătorie încă puțin.