Vineri, 8 aprilie 2022, de la ora 20:00, Maluma susține un concert la Pavilionul B2 de la Romexpo din București în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”. Nicole Cherry va cânta în deschiderea evenimentului.

După ce a concertat în cadrul festivalului „El Carrusel”, Maluma revine pe scena de la Romexpo, de aceasta dată cu un spectacol care face parte din propriul turneu mondial, care promovează cel mai recent album al său „Papi Juancho” (2020). Lansat la începutul pandemiei, materialul discografic conține hiturile „Hawai” și „ADMV”, dar și câteva duete cu artiști celebri din muzica latino precum: Yandel, Lenny Tavares și Justin Quiles.

Program:

Acces public în zona de „Food Corner”: ora 16.00
Acces în sală: ora 17:00
Ora de începere a spectacolelor: 20:00.

Latin lover-ul promite să ofere și de această dată un show de neuitat, turneul său având la bază un nou concept ce presupune amplasarea unei scene rotunde de pe care artistul va cânta și va interacționa mai ușor cu fanii săi. Atât piesele de pe noul său album, cât și hiturile care l-au consacrat se vor auzi la Romexpo într-un regal muzical al ritmurilor latino.

Maluma este un cântăreț originar din Columbia care a debutat în 2012 cu albumul „Magia”. Trei ani mai târziu, s-a remarcat la nivel internațional, odată cu lansarea celui de-al doilea material al său „Pretty Boy, Dirty Boy” (2015). Au urmat „F.A.M.E.” (2018) și „11:11″(2019), care l-au transformat pe Maluma într-unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică latino din lume. „Corazon” „Felices los 4” și „Sin Contrato” se numără printre hiturile sale, fiecare în parte având peste un miliard de vizualizări pe YouTube. De asemenea, sud-americanul a lansat duete de succes alături de mai mulți artiști internaționali de renume precum: Shakira, Jennifer Lopez și Ricki Martin.

Bilete Maluma la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Maluma care va avea loc pe 8 aprilie 2022, la Romexpo din București, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 756 lei SOLD OUT
Categoria Diamond Circle 691 lei bilete
Categoria General Admission 292 lei bilete

Concertul Maluma de la Romexpo din București este organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.