Salvatore Ganacci, unul dintre cei mai excentrici DJ-i din line-up-ul festivalurilor, se întoarce cu entuziasm pe scena principală a NEVERSEA 2023. Alături de el, un val impresionant de artiști se pregătesc să cucerească publicul: Timmy Trumpet, Alok, Don Diablo, Morten, Sofi Tukker și numeroase nume din industria muzicală românească. Ediția aniversară a festivalului are loc între 6-9 iulie 2023, pe plaja NEVERSEA, din Constanța.

Salvatore Ganacci este unul dintre acei DJ care iese din ceea ce înseamnă convențional. A lansat piese la care a lucrat cu Sanjin și Jillionaire de la Major Lazer, iar clip-ul oficial pentru „Money in my mattress”, o producție lansată împreună cu Trinidad James, a fost considerat de MTV ca fiind „cel mai ciudat lucru la care să te uiți toată ziua”. A urmat colaborarea cu Tujamo pentru „Jook It”, iar în 2019 a lansat cu label-ul Owsla, deținut de Skrillex, single-ul „Horse”. Ganacci reușește să atragă publicul într-un mod aparte, aparițiile live ale suedezului au devenit virale pe platformele de social media. În 2019, artistul a făcut o impresie puternică prin show-ul său original și promite că în 2023 va oferi fanilor festivalului o experiență plină de emoții și adrenalină.

Pe scena principală a festivalului NEVERSEA va urca pentru prima dată Alok, cel mai urmărit DJ din lume pe social media și clasat pe locul 4 în lume în topul realizat anual de revista DJ Mag. Alok a construit o carieră impresionantă și are o comunitate mare de fani în întreaga lume, cu peste 50 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Este cunoscut și pentru implicarea sa în problemele legate de schimbările climatice, protejarea mediului și sprijinirea comunităților indigene. De asemenea, este unul dintre cei mai iubiți DJ-i din Brazilia, fapt demonstrat de petrecerea de Revelion din Fortaleza, unde 1,2 milioane de oameni au sărbătorit alături de Alok și invitații săi. În 2023, Alok își va continua călătoria în lumea muzicii dance cu lansarea unei noi producții intitulate „Work With My Love”, realizată în colaborare cu britanicul James Arthur. Piesele lansate de Alok au înregistrat peste 3 miliarde de stream-uri pe platforma Spotify și vor fi ascultate și la NEVERSEA în această vară.

Morten, un producător din noul val muzical, originar din Danemarca, este considerat unul dintre cei mai apreciați artiști din industrie. A cunoscut o ascensiune extraordinară datorită colaborării cu David Guetta în cadrul proiectului Future Rave, o marcă de sunet în zona de cultură dance. În 2019, muzica electronică s-a reinventat odată cu acest proiect, iar în anul 2021, Morten a intrat în clasamentul Top 100 DJ Mag, direct pe locul 39.

Don Diablo, artistul olandez, este cunoscut ca fiind unul care nu cunoaște limitele și trăiește în viitor. El a reușit să vândă primul concert NFT din lume, intitulat „Destination Hexagonia”, cu o sumă impresionantă de 1,2 milioane de dolari. Un alt proiect notabil al său este „HΞXHIBIT III”, o colecție digitală care se reflectă și în lumea reală. Această operă digitală a fost achiziționată de un muzeu care deține opere originale ale unor mari artiști precum Andy Warhol, Keith Haring sau Jean-Michel Basquiat, și a fost atașată unui NFT, fiind pentru prima dată în istorie când o operă de artă fizică este asociată cu un NFT. De asemenea, el a fost invitat să deschidă Bienala Internațională de Artă din Veneția, într-un eveniment indoor inedit realizat cu ajutorul dronelor. Pe platforma Spotify, Don Diablo are peste 6,67 milioane de ascultări lunar. În această vară, artistul revine pe scena principală a festivalului NEVERSEA, continuându-și parcursul impresionant în lumea muzicii.

Duo-ul american Sofi Tukker va debuta pe scena principală a festivalului NEVERSEA, aducând cu ei mesaje puternice de unitate și libertate în muzica lor. Succesele lor de chart, precum ,,Drinkee”, ,,Best Friend” și ,,Purple Hat”, au captat atenția publicului din întreaga lume. Au fost nominalizați la premiile Grammy pentru ,,Drinkee”, iar albumul lor ,,Treehouse” a fost nominalizat la categoria Best Dance/Electronic Album. În timpul pandemiei, când cultura dance s-a mutat în mediul online, duo-ul a ocupat locul doi în clasamentul celor mai urmăriți artiști din 2020, dezvoltând o comunitate vibrantă de fani la nivel global. Colaborările lor cu Alok și Inna pentru piesa ,,,It Don’t Matter” și cu Gorgon City pentru ,,House Arrest” au consolidat poziția lor în industrie, iar melodiile lor au strâns milioane de ascultări pe platformele de streaming. Cu un nou album de studio intitulat ,,Wet Tennis”, care își propune să transmită energie pozitivă și trăiri frumoase, Sofi Tukker vor oferi un spectacol captivant la NEVERSEA.

Timmy Trumpet este un DJ australian care va electriza scena principală a festivalului NEVERSEA cu un mix de progressive house și sunetul său unic de trompetă. Este un artist plin de pasiune și energie, cunoscut pentru nebunia pe care o aduce în atmosferă. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care este remarcabil. În 2019, Timmy Trumpet a realizat o performanță extraordinară care i-a adus locul în istorie. Timp de 22 de secunde, a mixat muzică în imponderabilitate, adică într-o stare de gravitație zero în cadrul unui program special al Agenției Spațiale Europene și a celor de la BigCityBeats. Având o pasiune timpurie pentru muzică, Timmy Trumpet a început să cânte la trompetă încă de la vârsta de 4 ani și și-a continuat călătoria muzicală prin diverse etape.

Pe scena principală a festivalului NEVERSEA, fanii se vor bucura și de concerte live ale unor artiști consacrați din muzica românească, inclusiv Grasu XXL, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania.

Scena ARK aduce în prim-plan cei mai renumiți artiști ai genului trap, hip-hop, trip-hop și dubstep în 2023. Printre aceștia se numără Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava, Șatra B.E.N.Z., Specii și Yny Sebi. În curând vor fi anunțați și alți artiști pentru această scenă.

Bilete și abonamente NEVERSEA 2023

Biletele și abonamentele pentru cea de-a cincea ediție a festivalului NEVERSEA, ce are loc pe 6-9 iulie 2023, au prețuri începând de la 99 de euro + taxe pentru General Acces și 209 euro + taxe pentru VIP și pot fi achiziționate online de pe www.neversea.com

Din 11 februarie, prețul unui abonament General Acces va fi de 109 euro + taxe, iar cel de VIP de 209 euro + taxe.

Festivalul NEVERSEA, ce are loc în perioada 6-9 iulie 2023, în Constanța, este organizat de UNTOLD UNIVERSE.