Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi se întoarcere în România, pe 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele se pun în vânzare luni, 29 octombrie 2018, la ora 12:00, pe www.eventim.ro, anunţă organizatorii, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovarea a albumului „This House Is Not For Sale” (2016) şi are loc la 7 ani distanţă de la primul concert susţinut de Bon Jovi în România, în faţa a peste 60.000 de fani.

Turneul „This House Is Not For Sale” începe pe 31 mai 2019, la Moscova, şi include concerte în Estonia, Suedie, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveţia, Polonia, Austria şi România.

Pentru concertele din acest turneu, formaţia a pregatit o selecţie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur: „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” şi „Livin ‘On a Prayer”.

„Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată şi ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne şi făcându-ne fanii fericiţi. Este timpul nostru, din nou”, a declarat Jon.

Turnele trupei Bon Jovi sunt unele dintre cele mai bine vândute turnee. „Because We Can World Tour” (2013) a fost al treilea lor turneu în şase ani, clasat pe primul loc în topul celor mai bine vândute turnee din întreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa Bon Jovi va sosi la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi (voce şi chitară), David Bryan (clapă), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), John Shanks (co-producator & co-compozitor) şi Phil X (chitară).

Bilete Bon Jovi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Bon Jovi îl va susţine pe 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, se pun în vânzare luni, 29 octombrie 2018, la ora 12:00, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ promo Preţ întreg
Acces General 190 lei 230 lei bilete
Peluză (în curtea Palatului Parlamentului) 230 lei - bilete
Golden Circle - 380 lei bilete
Diamond Circle - 600 lei bilete
Tribuna VIP - 750 lei bilete
Silver VIP Experience Package - 777.15 lei bilete
Diamond VIP Experience Package - 1114.12 lei bilete
Platinum VIP Experience Package - 1929.35 lei bilete
Ultimate VIP Experience Package - 2445.65 lei bilete

Un număr limitat de bilete, la categoriile Acces General şi Peluză vor fi disponibile la preţ promoţional. După epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preţ întreg.

Hartă locuri concert Bon Jovi, Bucureşti 2019

Fanii trupei Bon Jovi au la dispoziţie şi pachetele Silver VIP Experience, Diamond VIP Experience, Platinum VIP Experience şi Ultimate VIP Experience. Detalii despre ce includ aceste pachete se găsesc pe site-ul oficial al trupei.