Acest eveniment a avut loc in data de 20 Sep 2020.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Între 18 şi 20 septembrie 2020, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, are loc Jazz in the Park – Tiny Version. Teodora Brody Enache, Damian Drăghici, Etnic Jazz Band și JazzyBIT se regăsesc în programul festivalului. Chiar dacă este o ediție restrânsă, organizatorii își doresc să celebreze câștigarea titlului de „Europe’s Best Small Festival 2019” (Europe Festival Awards), oferind publicului, pe lângă 2 zile de concerte, târguri de viniluri și obiecte vintage, o zonă Drum Camp și una de expoziții.

Programul de concerte va fi completat de Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubié Trio, As we exhale şi Edina & Friends.

„Această versiune mică a Jazz in the Park este un proiect la care demult ne gândim, dar nu am avut niciodată cadrul propice să-l împlementăm. Ei bine, în tot acest context negativ creat de pandemie, am găsit și această perspectivă pozitivă de a încerca un proiect mic, cu acces pe bilete, într-un spațiu care are un potențial fantastic și care se potrivește bine cu muzica jazz și cu publicul nostrum (..) Noi chiar sperăm să păstrăm acest eveniment în paralel cu Jazz in the Park-ul cu care am obișnuit lumea și suntem convinși că cele două se vor completa frumos”, a precizat Alin Vaida, directorul festivalului.

Program Jazz in the Park Festival 2020 – Tiny Version

Vineri, 18 septembrie 2020

Main Stage
18:00 – RVQ
19:30 – JazzyBIT

Livada cu viniluri – All day vinyl set
VRTW Artists- Karak

Meet the Locals Stage
17:30 – Julian M
19:00 – Muntet

Târg de viniluri
Târguțu’ Vintage
Expoziție
Drum Camp

Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Main Stage
19:30 – Damian Drăghici Etnic Jazz Band

Livada cu viniluri – All day vinyl set
VRTW Artists- Iorga

Meet the Locals Stage
17:30 – Diana Săveanu
19:00 – Rubié Trio

Târg de viniluri
Târguțu’ Vintage
Expoziție
Drum Camp

Duminică, 20 septembrie 2020

Main Stage
19:30 – Teodora Brody Enache – Sound of the Root

Livada cu viniluri – All day vinyl set
Moss Farai & Alin Bittel (Two Sides Records)

Meet the Locals Stage
17:30 – As we exghale
19:00 – Edina & Friends

Târg de viniluri
Târguțu’ Vintage
Expoziție
Drum Camp

Bilete şi abonamente Jazz in the Park Festival 2020 – Tiny Version

Biletele şi abonametele pentru Jazz in the Park Festival – Tiny Version, programat între 18 şi 20 septembrie 2020, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate exclusiv online de pe www.entertix.ro.

Bilet individual: 40 lei/zi
Abonament individual: 100 lei/3 zile
Bilet dublu: 70 lei zi
Abonament dublu: 180 lei/3 zile

Copiii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit în festival, cu condiția să fie însoțiți de unul sau doi adulți posesori ai unui bilet individual sau combo valabil pentru ziua respectivă. Accesul copiilor peste 7 ani este permis în baza unui bilet valabil și doar dacă sunt însoțiți de un adult.

Măsuri de siguranţă Jazz in the Park Festival 2020 – Tiny Version

Organizatorii au parte de susținere atât din partea autorităților, cât și de la parteneri privați, furnizori și artiști apropiați, acest eveniment încercând să maximizeze timpul furat de pandemie. În acest context, Jazz in the Park Festival – Tiny Version se va desfășura în conformitate cu reglementările în vigoare și pe baza unor reguli și măsuri speciale de precauții:

  • Pentru siguranța tuturor celor prezenți, la intrarea în incintă se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)
  • În momentul sosirii, participanților li se va măsura în mod obligatoriu temperatura corporală. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului
  • Purtarea măștii va fi obligatorie pe tot parcursul evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul
  • Organizatorii vor pune la dispoziția participanților soluții dezinfectante la intrarea în spațiile de desfășurare a evenimentelor
  • În funcție de tipul biletului, fiecare persoană/grup de persoane va primi la intrarea în Parcul Etnografic o rogojină. Aceasta va putea fi așezată doar în zona special marcată de organizatori, cu respectarea distanței de siguranță între participanți de 2 metri. Rogojinele nu vor putea fi mutate pe parcursul evenimentelor.
  • Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane, respectiv de 2 metri între rogojini, va fi obligatorie de la intrarea în incinta evenimentului și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul
  • Din motive de siguranță și pentru a putea parcurge procedurile de intrare în timp util, accesul la eveniment începe cu 60 de minute înainte de începerea primului concert și se va face etapizat.

Mai multe informații despre măsurile de siguranță luate se găsesc aici.

Jazz in the Park – Tiny Version este organizat de Fapte și susținut de Primăria Cluj-Napoca.