Sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 17:00, DJ-ul englez James Hype revine în România pentru a doua oară, la Laminor Arena, cu un nou concept de show „Stereohype” al propriei case de discuri. Fanii se vor bucura de un DJ set special alături de James Hype, care va fi însoțit de Tita Lau, R3wire și un invitat surpriză ce urmează să fie anunțat.

DJ-ul de origine britanică James Hype este considerat astăzi unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, remarcându-se prin single-uri ce cumulează sute de milioane de stream-uri și premii importante obținute pentru cele mai mari succese ale sale. „More Than Friends”, „You Give Me a Feeling”, „Afraid” și super hitul „Ferrari” se numără printre piesele care i-au asigurat popularitatea în plan internațional, cel din urmă ajungând numărul 1 în Belgian Ultratop 50 and Dutch Single Top 100 și regăsindu-se pe diferite poziții în topuri muzicale din Europa și UK.

Cunoscut pentru show-urile sale live cu care s-a remarcat din ce în ce mai mult în ultima perioadă, James Hype a fost inclus în ultimii ani în lineup-urile marilor festivaluri ale lumii, precum Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Lollapalooza, Creamfields, Ultra Music Festival, ADE, Mysteryland și altele. Fanii români l-au cunoscut pentru prima dată live la București anul trecut, în cadrul SAGA Festival.

Bilete pentru James Hype – Stereohype la Laminor Arena din București

Biletele pentru evenimentul James Hype – Stereohype, ce va avea loc în data de 23 septembrie 2023, la Laminor Arena din București, pot fi achiziționate online pe stereohype-romania.com, începând cu 29 august.

James Hype – Stereohype este un eveniment organizat de ALDA și Insomniac.