Se anunţă un început de primăvară nebun şi spectaculos alături de Horia Brenciu care tocmai şi-a programat un spectacol, în cuvintele lui, „mai mult, mai nebun, mai spectaculos – mai tare ca niciodată!„. După trei ani de concerte la Sala Palatului, artistul şi orchestra ce îl însoţeşte se vor muta într-o nouă locaţie, evenimentul fiind programat pentru data de 29 martie 2014, la Romexpo, în Bucureşti.

Vestea schimbării locaţiei nu poate decât să bucure fanii artistului, Pavilionul Central de la Romexpo fiind mult mai spaţios ceea ce poate să însemne doar un singur lucru: mult mai multe nebunii. Artistul a declarat că ia în considerare zeci de idei trăznite pentru a folosi la maxim cupola înaltă de 40 de metri: „Vă daţi seama câte o să se întâmple acolo! Va fi un spectacol inedit şi diferit faţă de ce s-a întâmplat până acum.”

De asemenea, dat fiind faptul că spectacolele lui Horia Brenciu au foarte multă energie, artistul ne mai dă o veste bună: locaţia va avea şi o zonă specială, care nu este dotată cu scaune, aşa că fanii săi pot dansa şi sunt încurajaţi să împartă energia cu muzicienii de pe scenă.

Deşi Horia Brenciu a declarat că are în plan foarte multe surprize pentru fanii săi, acesta a hotărât să îşi ţină publicul pe jar, făcând public doar numele trupei din deschidere, şi anume, Julie Mayaya & Zaza Band, trupa uneia din protejatele lui Brenciu, dar şi câştigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs “Vocea României”.

Show-ul de pe 29 martie 2014 va fi prima producţie românească ce se va desfăşura în Pavilionul Central de la Romexpo. În această locaţie de-a lungul timpului s-au desfăşurat show-uri Cirque du Soleil, Sensation sau Swedish House Mafia şi concertele unor artişti ca Hurts sau The Cranberries, urmând ca până la sfârşitul anului, aici să mai concerteze Scorpions şi Jose Carreras.

Bilete la Horia Brenciu şi HB Orchestra

Biletele la concertul Horia Brenciu şi HB Orchestra, care va avea loc pe 29 martie 2014, la Romexpo, au fost deja puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Premium 250 lei cumpără bilete
Tribuna 1 180 lei cumpără bilete
Tribuna 2 150 lei cumpără bilete
Golden Circle 180 lei cumpără bilete
Loc în picioare 60 lei cumpără bilete