Acest eveniment a avut loc in data de 15 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 15 decembrie 2013, celebrul tenor Jose Carreras va concerta în Pavilionul Central Romexpo din București, în cadrul Galei de Crăciun. Tenorul va fi acompaniat pe scenă de soprana Natalia Ushakova, Corul Academic Radio şi de Orchestra Naţionala Radio.

Câştigă invitaţii la concertul lui Jose Carreras!

Jose Carreras revine în Capitală cu un spectacol dedicat Sărbătorilor de iarnă, după succesul concertului de anul trect, de la Sala Palatului. O altă supriză a acestui concert este faptul că renumitul tenor va fi dirijat pe scenă chiar de nepotul său, David Gimenéz Carreras

RECENZIE: Jose Carreras a oferit un spectacol de excepţie la Bucureşti

Pe 6 decembrie 2013, la o zi după aniversarea tenorului va avea loc lansarea unui nou material discografic marca José Carreras: “25 – Meraviglioso“. Albumul face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit – leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani şi la toate momentele extraordinare, concertele memorabile şi recitalurile care au urmat anului 1988.

În cadrul concertulului de la Bucureşti José Carreras, Orchestra Naţionala Radio condusă de David Gimenez şi Corul Radio vor interpreta piese ca: “Ave Maria”, “White Christmas”, “Have Yourself a Merry Little Christmas”, dar şi bucăţi muzicale celebre precum: “The Impossible Dream” din “Man of La Mancha”,“Traviata”, “Roso – Pel Teu Amor”, “Passione” şi multe altele.

Bilete Jose Carreras la Bucureşti

Bilete pentru concertul Jose Carreras din 15 decembrie  2013 de la Pavilionul Central al Romexpo sunt disponibile în reţeaua BILETOO şi online pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro. Toate locurile sunt pe scaune, preţurile biletelor variind în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 650 lei
Categoria 1 500 lei
Categoria 2 400 lei
Categoria 3 300 lei
Categoria 4 250 lei
Categoria 5 200 lei
Categoria 6 (vizibilitate redusă) 150 lei

Gala de Crăciun al cărui invitat special este Jose Carreras este organizată de echipa Project Events.