Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
Natalia Ushakova - Concerte Natalia Ushakova - iConcert.ro

Home » Natalia Ushakova

Natalia Ushakova

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Natalia Ushakova

RECENZIE: Pledoarie muzicală marca Jose Carreras la „Christmas Gala Concert” (POZE)

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar pentru a celebra emoţia care pune stăpânire pe fiecare dintre noi în această perioadă, nu am fi găsit nimic mai potrivit decât concertul susţinut de Jose Carreras în Pavilionul Central Romexpo, duminică, 15 decembrie 2013.  

Regulile de acces şi recomandări pentru concertul Jose Carreras de la Romexpo

Celebrul tenor Jose Carreras revine la Bucureşti pe 15 decembrie 2013 pentru o Gală de Crăciun la Romexpo. Accesul publicul în Pavilionul Central se va face de la ora 18:30, concertul urmând să înceapă de la ora 20:00.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Jose Carreras de la Romexpo

Binecunoscutul tenor Jose Carreras va concerta în Pavilionul Central Romexpo din București, în cadrul unei Gale de Crăciun, pe 15 decembrie 2013. iConcert.ro şi Project Events îţi oferă două invitaţii pentru două persoane la evenimentul la care tenorul va fi acompaniat de Natalia Ushakova,... 

Concert Jose Carreras la Romexpo în Bucureşti

Duminică, 15 decembrie 2013, celebrul tenor Jose Carreras va concerta în Pavilionul Central Romexpo din București, în cadrul Galei de Crăciun. Tenorul va fi acompaniat pe scenă de soprana Natalia Ushakova, Corul Academic Radio şi de Orchestra Naţionala Radio.  
15 Dec 2013     ,

Soprana Natalia Ushakova – invitată specială a tenorului Jose Carreras la Gala de Crăciun din Bucureşti

Concertul de gală pe care tenorul Jose Carreras îl va susţine pe data de 15 decembrie 2013 în Bucureşti, la Romexpo, o va avea ca invitată pe soprana Natalia Ushakova.