Celebrul tenor Jose Carreras revine la Bucureşti pe 15 decembrie 2013 pentru o Gală de Crăciun la Romexpo. Accesul publicul în Pavilionul Central se va face de la ora 18:30, concertul urmând să înceapă de la ora 20:00.

„Have Yourself a Merry Little Christmas”,”Ave Maria”, „White Christmas”, „The Impossible Dream” din „Man of La Mancha” şi „Traviata” sunt doar câteva dintre piesele pe care fanii le vor putea asculta la Bucureşti. Alături de renumitul tenor, pe scenă vor urca şi: soprana Natalia Ushakova, dirijorul David Carreras Gimenéz şi de Orchestra Naţională Radio şi Corul Academic Radio.

Modalităţi de transport şi acces

Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou pâna la staţia Aviatorilor şi/sau liniile RATB 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 până la 23:00. La întoarcere se va putea utiliza autobuzul de noapte N113 care circulă pe traseul Piaţa Unirii – Bd. Fiscului. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizare transportului public.

Hartă de acces concert Jose Carreras la Romexpo

Hartă de acces concert Jose Carreras la Romexpo

Accesul în sala de spectacol se va face pe la porţile de intrare B, C şi D, persoanele cu dizabilităţi vor avea accesul pe la poarta B. Cei care se hotărăsc să vină cu maşina personală trebuie să ştie că parcarea se va putea face contra cost în parcările B, C şi D, în limita locurilor disponibile.

Pentru a putea intra în locaţie fanii artistului vor trebui să prezinte un bilet valabil, intact. Copii sub 7 ani au accesul gratuit, cei cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani vor putea intra doar pe baza unui bilet valid. De asemenea, toţi copii sub 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult cu bilet valabil.

Reguli de acces şi recomandări

În Pavilionul Central va fi interzis accesul cu: umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cuţite, arme, artificii, scaune, lanţuri sau animale de companie. Dacă la controlul corporal obligatoriu obiectele enumerate mai sus vor fi găsite în posesia spectatorilor ele vor fi confiscate.

Locaţia este dotată cu garderobă şi beneficiază de încălzire. În plus, vor exista numeroase baruri şi puncte de merchandise, de unde să vor putea cumpăra CD-uri şi alte suveniruri pe bază de jetoane, care vor putea fi achiziţionate de la casieriile special amenajate. Atenţie însă jetoanele achiziţionate şi neconsumate nu vor putea fi răscumparate la finalul concertului.

Bilete Jose Carreras la Bucureşti

Bilete pentru concertul Jose Carreras din 15 decembrie  2013 de la Pavilionul Central al Romexpo sunt disponibile în reţeaua BILETOO, online pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro şi la Casa de bilete de la Romexpo. Toate locurile sunt pe scaune, preţurile biletelor variind în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 650 lei
Categoria 1 500 lei
Categoria 2 400 lei
Categoria 3 300 lei
Categoria 4 250 lei
Categoria 5 200 lei
Categoria 6 (vizibilitate redusă) 150 lei