Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine două concerte în Pavilonul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti pe 29 şi 30 martie 2014, de la ora 19:00. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 60 şi 300 lei.

Concertul lui Horia Brenciu va fi deschis de către Julie Mayaya & Zaza Band, dar în cadrul show-ului pe scenă vor mai urca şi alţi invitaţi surpiză.

Cererea foarte mare de bilete pentru concertul anunţat pentru 29 martie 2014 a făcut ca acesta să fie sold out cu o luna înainte de eveniment. Astfel, organizatorii au hotarât programarea unui concert şi pe 30 martie 2014, tot în Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti.

Biletele pentru noul show au acelaşi preţ ca şi cele pentru primul concert anunţat. În perioada 1-8 martie 2014, biletele pot fi achiziţionate cu o reducere de 10%.

Bilete Horia Brenciu la Romexpo Bucureşti

Biletele pentru concertele Horia Brenciu şi HB Orchestra, care vor avea loc pe 29 şi 20 martie 2014, la Romexpo, au fost deja puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Premium 250 lei cumpără bilete
Tribuna 1 180 lei cumpără bilete
Tribuna 2 150 lei cumpără bilete
Golden Circle 180 lei cumpără bilete
Loc în picioare 60 lei cumpără bilete

După mai multe serii de concerte la Sala Palatului din Bucureşti, Horia Brenciu este primul artist român care va susţine un show la Romexpo. Aristul va pune în scenă un nou concept de spectacol, definit chiar de el: „mai mult, mai nebun, mai spectaculos – mai tare ca niciodată!”. Scena de mari dimensiuni, spectacolul fabulos de lumină, grafică, efectele pirotehnice şi sunetul vor veni în completarea playlist-ului nebun la care Horia Brenciu şi echipa lui lucrează intens.