Zaza Band - Concerte Zaza Band - iConcert.ro

Home » Zaza Band

Zaza Band

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Zaza Band

RECENZIE: Horia Brenciu a adus multă energie şi culoare la spectacolele incendiare de la Romexpo (POZE)

Sfârşitul lunii martie a venit cu două concerte savuroase susţinute de Horia Brenciu & HB Orchestra la Romexpo, pe 29 şi 30 martie 2014. Aşa cum le promisese fanilor săi, Horia Brenciu le-a oferit acestora două show-uri de senzaţie, de la care nu au lipsit nici invitaţii speciali.  

Concert Horia Brenciu la Romexpo din Bucureşti

Sâmbătă şi duminică, 29 şi 30 martie 2014, de la ora 19:00, Horia Brenciu şi HB Orchestra vor concerta la Complexul Romexpo din Bucureşti. Concertul, definit de artist: „Mai mult, mai nebun, mai spectaculos – mai tare ca niciodată”, va fi primul concert de asemenea dimensiuni... 
29 Mar - 30 Mar 2014     ,

Un nou concert cu Horia Brenciu la Romexpo. Bilete la promoţie

După ce show-ul anunţat pentru 29 martie 2014 a devenit sold out, Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine un al doilea concert la Romexpo din Bucureşti, pe 30 martie 2014. Biletele pentru noul concert pot fi deja achiziţionate, iar până pe 8 martie preţul acestora este redus cu 10%.  

Bilete Horia Brenciu la Romexpo Bucureşti

Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine două concerte în Pavilonul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti pe 29 şi 30 martie 2014, de la ora 19:00. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 60 şi 300 lei.  

Horia Brenciu şi HB Orchestra vor concerta la Romexpo în martie 2014

Se anunţă un început de primăvară nebun şi spectaculos alături de Horia Brenciu care tocmai şi-a programat un spectacol, în cuvintele lui, „mai mult, mai nebun, mai spectaculos – mai tare ca niciodată!„. După trei ani de concerte la Sala Palatului, artistul şi orchestra ce îl... 


Social Media

iConcert.ro