Primul şi, cel mai probabil, ultimul show Swedish House Mafia la Bucureşti a strâns mii de fani la Romexpo pe 14 decembrie 2012. Artiştii suedezi au impresionat prin show-ul complex din care nu au lipsit piesele lor binecunoscute şi mixuri ce nu au lăsat publicul să stea liniştit, jocurile de lumini surprinzătoare şi vizualele spectaculoase.

Evenimentul organizat de The Mission a fost deschis de Greeg şi Onuc, DJ-ii de la Pro FM care au mixat şi în deschiderea primul show Sensation „Ocean of White” de la Bucureşti. A urmat apoi o altă premieră, DJ-ul rus Arty, ocupantul locului 23 în Top 100 al DJ Mag a încălzit publicul cu beat-urile sale trance.

În jur de 01:30, cortina a căzut şi suedezii de la Swedish House Mafia au urcat la pupitru pentru un show captivant de două ore. Set-ul a început cu „We Come, We Rave, We Love” şi „Greyhound„, iar până la 03:30 cei prezenţi au avut parte de o călătorie muzicală furtunoasă. Setul lor a fost dominat de producţii marca Axwell, Steve Angello şi Sebastian Ingrosso, dar şi de track-uri ale label-urilor celor trei suedezi, Axtone, Size şi Refune.

Lasere, lumini, confetti şi vizualuri proiectate în permanenţă pe scena aproape în totalitate acoperită de leduri au făcut ca cele două ore de show să treacă neobservate pentru fanii veniţi de departe pentru a lua parte la unul din evenimentele din cadrul „One Last Tour„.

Show-ul s-a încheiat cu pe ritmurile unei variante speciale pe piesei „Don’t You Worry Child” şi în aplauzele miilor de fani ce au fost martorii unui eveniment ce nu va fi curând uitat de iubitorii muzicii electronice din România.