Acest eveniment a avut loc in data de 14 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, legendara trupă Scorpions va concerta la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti. Concertul din Capitală face parte din turneul „Rock’n’Roll Forever„, pe care membrii formaţiei l-au început în septembrie.

Scorpions îşi anunţase retragerea în 2011, când turneul „Sting In The Tail” a adus două concerte în România, la Bucureşti şi în Cluj-Napoca. Însă, tocmai succesul acestui turneu a convins o lume întreagă că trupa Scorpions mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Noul turneu, „Rock’n’Roll Forever”, va încânta fanii din lumea întreagă cu o serie nouă de cântece, dar şi cu cele mai iubite piese ale trupei.

Scorpions este una dintre cele mai apreciate trupe nemţeşti de hard rock/heavy metal din lume, în prezent. Deşi istoria formaţiei a început în 1965, în Hanovra, în prezent, cei cinci membri ai trupei provin din ţări diferite.

Cea mai cunoscută baladă a trupei, „Wind Of Change” din 1990, a ajuns simbolul muzical al unui eveniment istoric important: căderea zidului Berlinului. Pe lângă această baladă, piese ca „Rock You Like a Hurrucae”, „No One Like You”, „Still Loving You” din anii ’80 şi astăzi foarte populare.

Scorpions este una dintre cel mai bine vândute trupe din toate timpurile, cu 75 de milioane de discuri în lumea întreagă.

Bilete Scorpions la Romexpo Bucureşti

Biletele pentru concertul Scorpions de la Bucureşti se pot achiziţiona din reţeaua BILETOO şi online de pe www.biletoo.ro la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Super VIP – bilet cu loc la tribuna centrală 400 lei
VIP – bilet cu loc la tribuna laterală 325 lei
Golden Circle 250 lei
Normal Circle 150 lei
Schiţa amplasării categoriilor de bilete concert Scorpions
Schiţa amplasării categoriilor de bilete concert Scorpions

Concertul Scorpions de la Romexpo Pavilionul Central Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events.