B’ESTFEST Summer Camp anunţă primul pre-party pe data de 25 mai 2012 la Atelierul de Producţie din Bucureşti şi în cadrul căruia va concerta trupa Foreign Beggars. Prin seria de pre-party-uri marca B’ESTFEST, publicul va avea ocazia să simtă o parte din experienţa evenimentului care se va desfăşura în perioada 6-8 iulie 2012, pe malul lacului Pasărea din Tunari.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2012!

Foreign Beggars este o trupă de renume pentru pasionaţii de hip-hop şi dubstep. Stilul lor a dus la numeroase colaborări cu diferite nume din industria muzicală. Fiecare proiect finalizat s-a bucurat de succes în rândul publicului, dar şi a criticilor muzicali, trupa fiind recompensată cu numeroase premii de-a lungul carierei.

Foreign Beggars au avut ocazia să cânte pe aceeaşi scenă cu nume importante ale industriei muzicale, Prodigy fiind doar un exemplu, şi să concerteze în cadrul unor festivaluri importante, precum EXITGlastonbury, Tuborg Green Fest Peninsula sau Splash.

Mai multe detalii despre biletele pentru show-ul Foreign Beggars de la Atelierul de Produţie vor fi anunţate în curând.

Pulp, Garbage, Caro Emerald, Milow, Andy CMala Vita, Kreator şi Moonspell sunt doar o parte din artiştii ce vor urca pe scena celei de-a cincea ediţii a festivalului B’ESTFEST organizat de Emagic.

Foto: www.peninsula.ro