Scena dedicată rock-ului la festivalul B’ESTFEST 2012 are parte de o nouă confirmare: formaţia Moonspell. Trupa de gothic metal va concerta alături de artişti ca Obituary, Meshhuggah sau Kreator, în cadrul festivalului care va avea loc pe malul lacului Pasărea, din Tunari, în perioada 6-8 iulie 2012.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2012!

Moonspell revin în România după concertele din 2008, 2009 şi 2010. Trupa este una dintre cele mai cunoscute trupe de gothic metal la nivel internaţional. Muzica sa, cu influenţe de black metal, doom metal şi dark metal, a cucerit rapid topurile de referinţă din întreaga lume. În Portugalia, ţara de origine a formaţiei, Moonspell este clasată pe locul trei în preferinţele fanilor, după Metallica şi Iron Maiden.

Moonspell există pe scena muzicii internaţionale din 1992, având până în prezent o discografie ce conţine opt albume de studio. Portughezii au fost premiaţi de mai multe ori pentru vânzările record pe care le-au înregistrat câteva dintre albumele lor. În aprilie 2012, Moonspell va lansa al nouălea material discografic, numit „Alpha Noir„, care va fi în ediţie limitată alături de albumul „Omega White„, un album „antiteză” pentru cel dintâi.

A cincea ediţie a festivalului B’ESTFEST 2012 aduce cu sine numeroase surprize, dar păstrează conceptul de “Summer Camp“, transformând malul lacului Pasărea într-un loc de distracţii. Scenele în aer liber, terasele, zonele de divertisment şi de relaxare, proiecţiile de film, expoziţiile şi workshop-urile nu vor lipsi din peisaj.

Bilete B’ESTFEST 2012

În perioada promoţională 1 februarie 2012 – 15 martie 2012 un abonament va costa 215 lei pentru cele trei zile de festival, la care se va adauga un voucher de 10 lei pentru cei care vor să stea în camping.

După perioada promoţională preţurile pentru bilete şi abonamentele achiziţionate în avans vor fi de:

Abonament – 265 lei
Voucher Camping – 15 lei
Bilet pentru o zi – 125 lei*

*Biletele pentru o zi vor fi disponibile după anunţarea întregului line-up

Biletele şi abonamentele vor putea fi cumpărate şi de intrarea în zona de festival la următoarele preţuri:

Abonament – 285 lei
Voucher Camping – 15 lei
Bilet pentru o zi – 150 lei

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online de pe www.myticket.ro.

Foto: www.facebook.com