Atelierul de Producţie - Concerte Atelierul de Producţie - iConcert.ro

Home » Atelierul de Producţie

Atelierul de Producţie

Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 160
Informaţii şi rezervări: 0726 96 76 00 / 0723 93 01 01

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Atelierul de Producţie

Electronic Beats Festival Bucharest 2015

Între 2 şi 3 octombrie 2015, în Atelierul de Producţie, Guesthouse, Studio Martin şi Control Club din Bucureşti, se desfăşoară Electronic Beats Festival Bucharest. Evenimentul va găzdui spectacolele live oferite de 13 artişti şi DJ internaţionali şi locali precum Brandt Brauer Frick with... 

FOTO: SONOR în Underground la Atelierul de Producţie din Bucureşti

SONOR s-a mutat în underground, la Atelierul de Producţie din Bucureşti, pe 3 aprilie 2015. Line-up-ul evenimentului a fost format din: Haarp Cord, Raku & Co, Cedry2k, Şisu Tudor, Stres, El Nino şi Chronic, MPC live show + invitat: gAZAh. De warmup si de afterparty s-a ocupat Chronic. Vezi... 

SONOR in Underground la Atelierul de Producţie din Bucureşti

Vineri, 3 aprilie 2015, de la ora 20:00, SONOR merge în underground, la Atelierul de Producţie din Bucureşti. Haarp Cord, Raku şi invitaţii săi, dar şi Chronic vor face atmosfera potrivită unei astfel de întâlniri.  
3 Apr 2015     ,

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

FOTO: ONYX la Atelierul de Producţie din Bucureşti

Trupa ONYX a susţinut un concert în premieră în România, pe 31 mai 2014, la Atelierul de Producţie din Bucureşti. În deschidere: Vlad Dobrescu (DJ Set) şi Unda Comună. Vezi galeria foto de la concertul ONYX la Bucureşti!  

Concert ONYX la Atelierul de Producţie din Bucureşti

Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 22:00, ONYX vor concerta pentru prima dată în România, pe scena Atelierului de Producţie din Bucureşti. Vlad Dobrescu (DJ Set) şi Unda Comună, în deschidere.  
31 May 2014     ,

Concertele lunii aprilie 2014

În aprilie scenele din România vor găzdui o mulţime de evenimente variate: de la rock la pop, de la electro la hip hop sau dance, distracţia va fi la putere.  

POZE: Akua Naru în Atelierul de Producţie din Bucureşti

Akua Naru a revenit la Bucureşti pe 28 martie 2014. Alături de trupa Digflo, talentata artistă a cucerit publicul prezent în Atelierul de Producţie cu stilul său unic. Vezi galeria foto de la concert!  

RECENZIE: Energie acustică cu Delilah la Bucureşti (POZE)

A doua petrecere din seria Deck Sounds a avut-o cap de afiş pe artista de origine britanică Delilah, cunoscută pentru colaborarea sa cu duo-ul Chase & Status, dar şi pentru single-urile de primul său album: „Breathe”, „Inside My Love” şi „Shades of Grey”.... 

POZE: Delilah la Atelierul de Producţie din Bucureşti

Delilah a susţinut un concert în premieră la Bucureşti, în cadul celui de-al doilea eveniment Deck Sounds. Concertul din 21 martie 2014 de la Atelierul de Producţie a fost deschis de Adnana Sun şi Lucia. Vezi galeria foto de la concert!  
123


Social Media

iConcert.ro