Formaţia britanică Pulp va concerta în premieră în România, pe scena festivalului B’ESTFEST 2012, care se va desfăşura în perioada 6-8 iulie pe malul lacului Pasărea, din Tunari. Printre numele deja confirmate la acest festival se numără şi Kreator, Garbage sau Moonspell.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2012!

Pulp este apreciată ca fiind una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ, fiind totodată unii dintre pionerii stilului birtpop, alături de Oasis sau Blur. Înfiinţată în 1978 în Marea Britanie, Pulp a cunoscut succesul în anii ’90, o dată cu lansarea albumelor „His’n’Hers” şi „Different class„. În 2002 membrii trupei au pornit în cariere solo, însă în 2011 s-au reunit, participând în cadrul unor festivaluri. Succesul de care s-au bucurat i-a făcut pe cei şase membri Pulp să participe la mai multe festivaluri din Europa în 2011, precum Heineken Open’er (Polonia), EXIT (Serbia) sau Melt! (Germania).

A cincea ediţie a festivalului B’ESTFEST 2012 aduce cu sine numeroase surprize, dar păstrează conceptul de “Summer Camp“, transformând malul lacului Pasărea într-un loc de distracţii. Scenele în aer liber, terasele, zonele de divertisment şi de relaxare, proiecţiile de film, expoziţiile şi workshop-urile nu vor lipsi din peisaj.

Bilete B’ESTFEST 2012

În perioada promoţională 1 februarie 2012 – 15 martie 2012 un abonament va costa 215 lei pentru cele trei zile de festival, la care se va adauga un voucher de 10 lei pentru cei care vor să stea în camping.

După perioada promoţională preţurile pentru bilete şi abonamentele achiziţionate în avans vor fi de:

Abonament – 265 lei
Voucher Camping – 15 lei
Bilet pentru o zi – 125 lei*

*Biletele pentru o zi vor fi disponibile după anunţarea întregului line-up

Biletele şi abonamentele vor putea fi cumpărate şi de intrarea în zona de festival la următoarele preţuri:

Abonament – 285 lei
Voucher Camping – 15 lei
Bilet pentru o zi – 150 lei

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online de pe www.myticket.ro.

Foto: www.facebook.com