Line-up-ul pentru festivalul B’ESTFEST 2012 începe să prindă contur. Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah şi Obituary sunt noile nume confirmate pentru  festivalul ce va avea loc pe malul lacului Pasărea din Tunari, în perioada 6-8 iulie 2012.

Află cine mai vine la B’ESTFEST 2012!

B’ESTFEST Summer Camp 2012 va pune la dispoziţia publicului un spaţiu mai mare de distracţie şi o scenă în plus, dedicată în exclusivitate rock-ului. În plus, cei care doresc să ajungă la festival vor putea achiziţiona abonamente la un preţ cu 20% mai mic, doar în perioada 1 februarie 2012 – 15 martie 2012.

Garbage este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, având milioane de discuri vândute. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numără şi coloana sonoră a filmului „The world is not enough„, din seria filmelor James Bond.
http://www.youtube.com/watch?v=Iv2SzUSgzXo&hd=1

Caro Emerald este artista care a cucerit topurile muzicale cu piesele „Back it up” şi „A night like this„. A câştigat numeroase premii şi s-a remarcat datorită stilului său muzical original, ce îmbină diferite ritmuri de jazz şi mambo. Selah Sue a fost remarcată de Milow la un concurs de talente muzicale. A devenit în scurt timp una dintre cele mai căutate cântăreţe de reggae, fiind invitată pe scena multor festivaluri importante din lume.

The Qemist este o trupă de DnB, renumită pentru show-urile live spectaculoase. Primul single al trupei, „Stombox” a ajuns pe coloana sonoră a filmului „Jumper„, dar şi a multor jocuri video. Mala Vita este un grup format din şase membri de naţionalităţi diferite, care creează un mix muzical surprinzător. Prezenţa lor pe marile scene ale festivalurilor europene a fost mereu primită cu entuziasm.

Meshuggah este una dintre cele mai reprezentative trupe ale metalului extrem. Formaţia a devenit cunoscută pentru prestaţiile live uimitoare. De asemenea, trupa se regăseşte în top 10 alcătuit de revista The Rolling Stones al „Celor mai bune 10 trupe de hard şi heavy metal din toate timpurile.”

Obituary este una dintre trupele pioner ale genului death metal. De-a lungul timpului a devenit şi una dintre cele mai bine vândute trupe din istoria death metal-ului.

Bilete B’ESTEFEST 2012

În perioada 1 februarie 2012 – 15 martie 2012 un abonament va costa 215 lei pentru cele trei zile de festival, la care se va adauga un voucher de 10 lei pentru cei care vor să stea în camping.

După perioada promoţională preţurile pentru bilete şi abonamentele achiziţionate în avans vor fi de:

Abonament – 265 lei
Voucher Camping – 15 lei
Bilet pentru o zi – 125 lei*

*Biletele pentru o zi vor fi disponibile după anunţarea întregului line-up

Biletele şi abonamentele vor putea fi cumpărate şi de intrarea în zona de festival la următoarele preţuri:

Abonament – 285 lei
Voucher Camping – 15 lei
Bilet pentru o zi – 150 lei

Biletele vor putea fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro.

Foto: www.chordstruckmagazine.com