- Concerte - iConcert.ro

Home » Selah Sue

Selah Sue

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Selah Sue

RECENZIE: Festivalul ZUtopia – două seri de distracţie, muzică şi poveşti inedite, în centrul Capitalei (FOTO)

Festivalul ZUtopia, care a avut loc pe 15 şi 17 august 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, a încheiat şirul concertelor de anvergură din această vară. Două seri în care muzica a adus laolaltă zeci de mii de tineri, dornici să se distreze şi să-i cunoască pe unii dintre cei mai... 

FOTO: Sia şi Selah Sue, în a doua zi de ZUtopia Music Festival 2016

Sia, Selah Sue şi OH Land au cântat în ultima zi a festivalului ZUtopia, ce a avut loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 august 2016. Urmăreşte galeria foto cu Sia, Selah Sue şi OH Land în cea de-a doua zi de ZUtopia Music Festival!  

Ultimele detalii ale concertelor Rihanna, Sia şi Steve Aoki. Program, reguli de acces şi trupe din deschidere

Organizatorii concertelor susţinute de Rihanna, Steve Aoki şi Sia au anunţat ultimele detalii legate de program, reguli de acces şi artiştii din deschidere. Concertul Rihanna şi ZUtopia Music Festival (Steve Aoki şi Sia) au loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 14, şi respectiv, 15... 

ZUtopia Music Festival în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Luni (15 august 2016) şi miercuri (17 august 2016), Sia, Steve Aoki, Fallulah, Oh Land, Selah Sue, dar şi alte trupe şi artişti ce urmează să fie anunţati, vor concerta în cadrul ZUtopia Music Festival, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la o zi după primul concert al Rihannei în România.  
15 Aug - 17 Aug 2016     ,

Biletele şi abonamentele pentru concertele Rihanna, Sia şi Steve Aoki, puse în vânzare

Biletele pentru concertul Rihanna şi pentru ZUtopia Music Festival (Sia, Steve Aoki, Fallulah, Selah Sue, OH Land şi alţii) au fost puse în vânzare pe 22 martie 2016, la ora 16:00, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Concertele sunt programate în zile de 14, 15 şi 17 august 2016,... 

Concert Selah Sue la Berăria H din Bucureşti

Marţi, 15 decembrie 2015, de la ora 20:00, artista belgiană Selah Sue revine la Bucureşti, pe pentru a susţine un concert la Berăria H. Alături de Selah Sue, pe scena va urca şi Tony Baboon, începând cu ora 21:30, iar Selah Sue şi trupa sa vor cânta începând cu ora 22:30.  
15 Dec 2015     ,

RECENZIE: Selah Sue pentru a treia oară la Bucureşti: un show fascinant şi autentic (FOTO)

Selah Sue e unul dintre acei artişti rari care nu au nevoie de niciun fel de artificiu pentru a-şi apropia publicul. A făcut încă o dată dovada talentului său seara trecută, iar data de 13 mai 2015 a fost marcată de întâlnirea sa fericită cu un public român cald şi receptiv.  

FOTO: Selah Sue la Arenele Romane din Bucureşti

Selah Sue a cântat la Arenele Romane din Bucureşti, pe 13 mai 2015, în cadrul turneului de promovare a albumului „Reason”. Evenimentul a fost deschis de trupa Tony Baboon. Vezi galeria foto de la concertul Selah Sue la Arenele Romane din Bucureşti!  

Concert Selah Sue la Arenele Romane din Bucureşti

Miercuri, 13 mai 2015, de la ora 20:00, Selah Sue revine în România, la Arenele Romane din Bucureşti, în turneul de promovare a albumului „Reason”, un disc prin care artista îşi regăseşte adevărata identitate muzicală. Concertul va fi deschis de trupa Tony Baboon.  
13 May 2015     ,

Selah Sue revine în concert la Bucureşti, cu albumul „Reason”

Ce au în comun Belgia cu electric rock, organic hip-hop şi soul-funk? Răspunsul este unul singur: Selah Sue! Artista care a făcut înconjurul lumii cu primul său album, „Selah Sue”, revine la Bucureşti pe 13 mai 2015, la Arenele Romane, pentru un nou spectacol plin de energie şi muzică...