Veştile bune se ţin lanţ pentru fanii B’ESTFEST, după confirmarea celor de la Kreator, organizatorii au anunţat două noi nume în line-up-ul festivalului. Milow şi Andy C sunt artiştii care vor urca pe scena festivalului ce va avea loc la Tunari în perioada 6-8 iulie 2012.

Deşi a debutat în 2004 în cadrul unui concurs din Belgia, „Ayo Technology” a fost cover-ul care l-a adus pe Milow în atenţia publicului. Piesa a ocupat primele poziţii ale topurilor europene săptămâni la rând şi s-a vândut în peste 600.000 de copii în toată lume. Belgianul care în ultimii ani a devenit un obişnuit al festivalurilor de pe bătrânul continent, se diferenţiază pe scena muzicală internaţională prin stilul său unic (un pop acustic cu puternice influenţe din folk) şi vocea sa de neconfundat.

Andy C este considerat una dintre forţele din spatele curentului drum and bass. Artistul a câştigat 5 premii la Drum and Bass Arena Awards. Andy C este specialist în „fast mixing” utilizând extrem de des trei turntable-uri. Ocupantul locului 61 în topul DJ Mag din 2010 revine în ţara noastră după prezenţa de pe scena Kiss Terrace a Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc între 6 şi 8 iulie 2012 în comuna Tunari, pe malul lacului Pasărea de lângă Bucureşti. Evenimentul este organizat de Emagic.

Foto: www.milow.com