Marţi şi miercuri, pe 11 şi 12 iunie 2019, are loc festivalul „La Bairam”, la Arenele Romane din Bucureşti. 3 SUD EST, Andreea Bălan, L.A., Pepe, Akcent, Simona Nae, Class, Sweet Kiss, AXXA, Body & Soul, Valahia (Mihai Trăistariu) sunt artiştii care vor concerta în cadrul festivalului, prezentat de Daniel Buzdugan.

La Bairam va reda atmosfera petrecerilor din sufragerie, pe cele mai cunoscute hituri ale începutului anului 2000. Cei mai îndrăgiți artiști români ani anilor ’90: 3 SUD EST, Andreea Bălan, L.A., Pepe, Akcent, Simona Nae, Class, Sweet Kiss, AXXA, Body & Soul, Valahia (Mihai Trăistariu) sunt gata să răscolească amintirile spectatorilor cu versuri ale hiturilor de acum 20 de ani.

„Ne-am dorit să aducem la un loc artiștii și formațiile cu care mulți dintre noi am crescut și care ne-au marcat tinerețea. Nu a fost ușor să îi convingem să se alăture proiectului nostru, însă rezultatul – un concert care aduce atâți artiști renumiți și apreciați la un loc – a meritat tot efortul. Trebuie menționat și că acest eveniment nu se adresează doar generației 30-40 de ani, ci, din contră, este o ocazie unică și pentru cei mai tineri decât atât să trăiască atmosfera muzicală a României din primii ani de după Revoluție.” au declarat organizatorii evenimentului.

Bilete La Bairam 2019

Biletele pentru festivalul La Bairam, ce are loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 11 şi 12 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, după cum urmează:

Categorie Presale Preţ
Abonament VIP 185 lei 235 lei bilete
Abonament Acces General 135 lei 185 lei bilete

Presale: până pe 15 mai.

Accesul se va face doar pe bază de abonament, achiziţionat pentru ambele zile.

Festivalul La Bairam de la Arenele Roamne din Bucureşti este organizat de Top Music Media și Vibe Records.