- Concerte - iConcert.ro

Home » Class

Class

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Class

La Bairam la Arenele Romane din Bucureşti

Marţi şi miercuri, pe 16 şi 17 iulie 2019, are loc festivalul „La Bairam”, la Arenele Romane din Bucureşti. 3 SUD EST, Andreea Bălan, L.A., Pepe, Akcent, Simona Nae, Class, Sweet Kiss, AXXA, Body & Soul, Trupa Varză şi N&D, sunt artiştii care vor concerta în cadrul festivalului,... 
16 Jul - 17 Jul 2019     ,

Concertele lunii august 2018 în România

Luna august este luna cu cele mai multe festivaluri, aşa că am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante festivaluri din ţară. Consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară!  

Jessie J, Richie Hawtin, Groove Armada şi mulţi alţii completează lineup-ul Electric Castle 2018

Jessie J, Richie Hawtin, Groove Armada (DJ Set), Mura Masa, Nothing But Thieves, Excision, The Bloody Beetroots şi mulţi alţii completează lineup-ul Electric Castle, ce îi mai cuprinde, printre alţii, pe London Grammar, Damian Marley şi Netsky. Cea de-a şasea ediţie a festivalului va avea loc... 

Discotecă #3 cu Class şi DJ Boroş în Atelierul de Producţie din Bucureşti

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, începând cu ora 22:00, în Atelierul de Producţie din Bucureşti va avea loc party-ul Discotecă #3 care îi are ca invitaţi pe Class şi DJ Boroş ft. Sunshine Dream.  
6 Apr 2013     ,

POZE: Bad Boys Blue la Cinema Patria din Bucureşti

Bad Boys Blue au revenit la Bucureşti pentru a susţine un concert special pe 15 februarie 2013. Evenimentul a fost dedicat Zilei Indrăgostiţilor şi a fost deschis de un show al trupei Class.  

Ofertă concert Bad Boys Blue: 2 bilete la preţ de 1, la show-ul pentru îndrăgostiţi

Organizatorii concertului Bad Boys Blue de la Bucureşti revin cu surprize de Valentine’s Day. Fanii care îşi vor cumpăra, pe 14 şi 15 februarie 2013, un bilet la concert vor primi unul bonus pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoana iubită la show-ul de la Cinema Patria.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Bad Boys Blue de la Bucureşti

Bad Boys Blue revin la Bucureşti pentru un concert special de Ziua Îndrăgostiţilor pe 15 februarie 2013 la Cinema Patria. iConcert.ro îţi oferă două invitaţii duble la concertul în deschiderea căruia vor concerta cei de la Class.  

Concert Bad Boys Blue la Cinema Patria din Bucureşti

Vineri, 15 februarie 2013, ora 20:00, trupa Bad Boys Blue vor susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Concertul Bad Boys Blue va fi deschis de un recital al trupei Class, accesul în sala fiind permis de la ora 19:00.  
15 Feb 2013     ,

Concert Viţa de Vie, Class şi Connect-R la Arenele Romane din Bucureşti

Duminică, 11 decembrie 2011, şi miercuri, 14 decembrie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti vor avea loc două spectacole speciale organizate de Primăria Sectorului 4 şi Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. Pe parcursul celor 2 zile pe scenă vor urca artişti ca: Viţa... 
11 Dec - 14 Dec 2011     ,

Concert umanitar „Învingătorul” la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 23 septembrie 2011, începând cu ora 17:00, la Arenele Romane din Bucureşti se va desfăşura concertul umanitar “Învingătorul”.  
23 Sep 2011     ,