- Concerte - iConcert.ro

Home » Bad Boys Blue

Bad Boys Blue

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Bad Boys Blue

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

Revelion 2017 în Piața Unirii din Focşani

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 18:30, Primăria Municipiului Focşani organizează Revelionul 2017, în Piața Unirii din Focşani. Focuri de artificii, jocuri lasere, hit-uri celebre şi multă, multă voie bună. Intrarea este liberă!  
31 Dec 2016     ,

POZE: Bad Boys Blue la Cinema Patria din Bucureşti

Bad Boys Blue au revenit la Bucureşti pentru a susţine un concert special pe 15 februarie 2013. Evenimentul a fost dedicat Zilei Indrăgostiţilor şi a fost deschis de un show al trupei Class.  

Petreceri şi concerte de Valentine’s Day 2013


Ca în fiecare an 14 februarie se transformă în ocazia perfectă de a sărbători iubirea şi de a petrece până la orele mici ale dimineţii. Fie că este vorba de petreceri tematice sau concerte dedicate Valentine’s Day cluburile îi aşteptă cu braţele deschise pe cei îndrăgostiţi de... 

Ofertă concert Bad Boys Blue: 2 bilete la preţ de 1, la show-ul pentru îndrăgostiţi

Organizatorii concertului Bad Boys Blue de la Bucureşti revin cu surprize de Valentine’s Day. Fanii care îşi vor cumpăra, pe 14 şi 15 februarie 2013, un bilet la concert vor primi unul bonus pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoana iubită la show-ul de la Cinema Patria.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Bad Boys Blue de la Bucureşti

Bad Boys Blue revin la Bucureşti pentru un concert special de Ziua Îndrăgostiţilor pe 15 februarie 2013 la Cinema Patria. iConcert.ro îţi oferă două invitaţii duble la concertul în deschiderea căruia vor concerta cei de la Class.  

Concertele lunii februarie 2013


Februarie aduce în România unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti ai lumii: Slash de la Guns N’ Roses, dar şi îndrăgitele personaje Disney, care vor susţine opt reprezentaţii ale Mickey’s Magic Show. Luna pare a fi însă dedicată îndrăgostiţilor cu show-uri speciale de... 

Bad Boys Blue vor susţine un show plin de surprize la Bucureşti

Concertul celor de la Bad Boys Blue se anunţă a fi unul de-a dreptul surprinzător pentru cei prezenţi pe data de 15 februarie la Cinema Patria din Bucureşti. Fanii trupei vor avea şansa să apară pe scenă alături de Bad Boys Blue şi de-a participa la o tombolă al cărei premiu este un weekend... 

Class va concerta în deschiderea show-ului Bad Boys Blue de la Bucureşti

Class, simbol pentru curentul disco dance din anii ’90 la noi ţară este surpriza pregătită de organizatorii show-ului Bad Boys Blue de la Bucureşti. Trupa autohtonă va susţine pe data de 15 februarie 2013 un un mini recital în deschiderea concertului susţinut Bad Boys Blue la Cinematograful... 

A fost suplimentat numărul biletelor pentru concertul Bad Boys Blue

La doar câteva săptămâni după anunţul legat de concertul Bad Boys Blue de la Bucureşti, organizatorii s-au văzut nevoiţi să suplimenteze numărul biletelor după ce două dintre categorii au fost epuizate. Show-ul trupei va avea loc la Cinema Patria pe 15 februarie 2013.