Class, simbol pentru curentul disco dance din anii ’90 la noi ţară este surpriza pregătită de organizatorii show-ului Bad Boys Blue de la Bucureşti. Trupa autohtonă va susţine pe data de 15 februarie 2013 un un mini recital în deschiderea concertului susţinut Bad Boys Blue la Cinematograful Patria.

Află mai multe detalii despre concertul Bad Boys Blue!

Adevărat trend-setter în muzica autohtonă, Class şi-a început cariera la mijlocul anilor ’90, şi-a legat numele de Şcoala Vedetelor, de nenumărate hituri, de o serie remarcabilă de distincţii şi, mai nou, de show-ul TV X Factor, în cadrul căruia solista Mihaela Cernea a avut statutul de preparator vocal.

Class sunt trupa care a avut prima melodie etno dance din muzica românească: „Adu-i Doina„. Tot Class sunt cei care au reuşit performanţa să se poziţioneze şapte săptămâni la rând pe locul I în Romanian Top 100, cu piesa „Luna mi-a zâmbit” care a devenit cea mai difuzată melodie românească a anului 2003, stabilind un record absolut, pentru momentul respectiv. De asemenea, au câştigat premiul MTV România pentru cel mai bun videoclip dance, cu „Într-o zi”, iar lista ar putea continua.

Cei prezenţi la concertul din 15 februarie 2013 de la Cinematograful Patria, vor avea ocazia să asculte toate aceste piese şi multe altele, live, în interpretarea uneia dintre cele mai iubite trupe de la noi în formula: Mihaela Cernea, Florin Cojocaru şi Vlad Cernea.

Seara se ve încheia cu recitalul celor de la Bad Boys Blue şi ale lor hituri: „You’re a Woman”, „Pretty Young Girl”, „I Wanna Hear Your Heartbeat” sau „Come Back and Stay”, iar pentru ca distracţia să fie completă, spectacolul va fi urmat de program disco în care se vor succeda cele mai îndrăgite hituri ale acelei perioade, epoca generaţiei disco dance, una dintre cele mai răsunătoare,vesele şi colorate din istoria muzicii.

Bilete Bad Boys Blue

Biletele pentru concertul Bad Boys Blue de la Cinema Patria din Bucureşti sunt disponibile la următoarle categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei (întâlnire & poza cu artistul; CD & afiş cu autograf)
Categoria 1 200 lei
Categoria 2 150 lei
Categoria 3 100 lei

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Cinema Patria, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Online biletele sunt disponibile pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.