Cinema Patria - Concerte Cinema Patria - iConcert.ro

Home » Cinema Patria

Cinema Patria

Bucureşti, Bulevardul George Magheru nr. 12-14
Informaţii şi rezervări: 021 316 92 66

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Cinema Patria

Concert Mihai Mărgineanu – „Haimanalele şi Doamna”, la Cinema Patria din Bucureşti

Vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 20:00, Mihai Mărgineanu va susţine concertul „Haimanalele şi Doamna”, la Cinema Patria din Bucureşti. În cadrul concertului, pe care îl va susţine chiar de ziua lui, Mihai Mărgineanu va lansa şi noul său album, „Teatru minciuna”.  
2 Oct 2015     ,

Concert direcţia 5 – Forever Love la Cinema Patria din Bucureşti (CONCURS)

Duminică, 22 martie 2015, de la ora 20:00, trupa direcţia 5 lansează un album de colecţie, compilaţia „Magic Love Songs”, în cadrul concertului „Forever Love” de la Cinema Patria din Bucureşti.  
22 Mar 2015     ,

Concert Bere Gratis – „Noapte caldă” la Cinema Patria din Bucureşti

Dumică, 8 martie 2015, de la ora 19:30, Bere Gratis va susţine un concert la Cinema Patria din Bucureşti. Concertul, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, se numeşte „Noapte caldă”, după piesa cu acelaşi nume, care a cucerit publicul de câteva luni încoace.  
8 Mar 2015     ,

Jencarlos Canela va concerta în premieră în România

Jencarlos Canela, un nume cunoscut în rândul amatorilor de muzică latino, va cânta pentru prima oară în România, pe 14 martie 2015, la Cinema Patria. Eroul telenovelei „Pasiune interzisă” promite un concert incediar, pe ritmuri latino.  

Concertele anului 2015 în România

Anul care stă să înceapă va fi unul bogat în evenimente muzicale pe care nu trebuie să le ratezi. 2015 vine cu previziuni muzicale de excepţie, variate şi pe gustul fiecăruia. Am pus cap la cap toate concertele din 2015 anunţate până în prezent şi te invităm să-ţi planifici agenda pentru... 

RECENZIE: Narcotango şi pasiunea neo-tango-ului argentinian (FOTO)

Muzica tango a avut întotdeauna puterea aceea misterioasă care te subjugă, e o forţă care te atrage ca un magnet şi căreia nu i te poţi opune. Şi în fond, de ce ai încerca să i te opui, mai ales când îţi este oferită de o trupă inovatoare precum Narcotango, care aduce un sound cu atât... 

FOTO: Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti

Trupa Narcotango a revenit în România pentru un concert special de sărbători, la Cinema Patria din Bucureşti, pe 6 decembrie 2014. Vezi galeria foto de la concertul Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti!  

Concert Mirabela Dauer la Cinema Patria din Bucureşti

Duminică, 14 decembrie 2014, de la ora 19:00, Mirabela Dauer va susţine concertul de Crăciun „E nevoie de iubire” la Cinema Patria din Bucureşti. Invitaţi speciali: Corul de copii „Nostalgia”, Corul Seniorilor, Amna şi Vizi.  
14 Dec 2014     ,

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

Concert Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, trupa Narcotango revine pentru un show special de sărbători, la Cinema Patria din Bucureşti. Pasionaţii de tango se vor putea reîntâlni cu cei mai bine cotaţi artişti ai genului, într-un spectacol argentinian complet ce se va desfăşura începând cu ora 19:00.  
6 Dec 2014     ,
123


Social Media

iConcert.ro