Jencarlos Canela, un nume cunoscut în rândul amatorilor de muzică latino, va cânta pentru prima oară în România, pe 14 martie 2015, la Cinema Patria. Eroul telenovelei „Pasiune interzisă” promite un concert incediar, pe ritmuri latino.

Jencarlos Canela îşi va încânta publicul cu cele mai renumite cântece ale sale, printre care „Dime”, „Búscame”, „Amor quédate”, „Irreparable” sau „I Love It”. Artistul american, de origine cubaneză, a devenit cunoscut o dată cu interpretarea rolurilor din diferite telenovele. Ca actor, Jencarlos Canela a făcut parte din producţii premiate la nivel internaţional. Artistul are în palmares colabărări cu branduri importante, precum Ford, dar şi cu artişti renumiţi ca Pitbull, Jose Feliciano sau JBalvin.

În calitate de cântăreţ, Jen, aşa cum este strigat de fanele sale, a ajuns rapid în topuri şi chiar pe coloana sonoră a telenovelor în care joacă. În 2009, Canela a debutat cu primul său album, „Búscame”, iar acesta a ajuns rapid pe primele poziţii ale topurilor specializate în muzica latino.

De atunci artistul a mai scos încă două materiale discografice, cel mai recent fiind lansat în luna mai 2014, şi se numeşte simplu, „Jen”. Acest album este şi singurul pe care se găsesc piese şi în limba engleză. De menţionat că în 2012, la doar 24 de ani, Jencarlos Canela a fost inclus în topul „Cei mai influenţi tineri din lume”, un top ce cuprinde 450 de tineri, cu vârsta sub 30 de ani şi care au realizat performanţe remarcabile în diferite domenii.

Bilete concert Jencarlos Canela la Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Jencarlos Canela la Cinema Patria din Bucureşti, pe 14 martie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete

Concertul Jencarlos Canela de la Bucureşti este organizat de Kompas Events.