Acest eveniment a avut loc in data de 15 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 15 februarie 2013, ora 20:00, trupa Bad Boys Blue vor susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Concertul Bad Boys Blue va fi deschis de un recital al trupei Class, accesul în sala fiind permis de la ora 19:00.

Câştigă invitaţii la concertul Bad Boys Blue!

Formată în 1984, de către producătorul german Tony Hendrik, Bad Blue Boys câştigă recunoaşterea internaţională odată cu piesa „You’re a woman”, ca mai apoi piesele lor să urce constant pe primele poziţii ale topurile de muzică, în special cele din Europa de Est şi Africa de Sud. De-a lungul anilor trupa a suferit numeroase schimbări în componenţa sa, singurul membru permanent prezent şi până în ziua de azi este John McInerney, a cărui voce a rămas simbolul trupei încă din primii ani de existenţă. Bad Boys Blue au lansat 15 albume studio şi două DVD-uri.

Evenimentul de la Bucureşti din 15 februarie se vrea a fi un regal al muzicii şi în acelaşi timp şi un omagiu adus perioadei disco-dance a anilor ’80. Astfel că fanii români vor avea ocazia să asculte live piese precum: „Lovers In The Sand„, „Kisses And Tears”, „Kiss You All Over Baby” sau „Queen Of Hearts„.

Bilete Bad Boys Blue

 

UPDATE 14.02.2013: Pe 14 şi 15 februarie 2013 la un bilet achiziţionat se primeşte un al doilea bilet gratuit. Află mai multe detalii!

Biletele pentru concertul Bad Boys Blue de la Cinema Patria din Bucureşti sunt disponibile la următoarle categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei (întâlnire & poza cu artistul; CD & afiş cu autograf)
Categoria 1 200 lei
Categoria 2 150 lei
Categoria 3 100 lei

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Cinema Patria, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Online biletele sunt disponibile pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Pe 14 şi 15 februarie 2013, fanii Bad Boys Blue au parte de o ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor, astfel la orice bilet cumpărat se mai oferă un bilet cadou. Oferta nu este valabilă pentru biletele VIP.