Acest eveniment a avut loc in data de 25 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Între 22 şi 25 august 2013, la Duruşa, în Maramureş, se va desfăşura cea de-a patra ediţie a festivalului Duruşa SummerHills. Festivalul promovează un lifestyle-atitudine în care elementele muzică, dans, exprimare creativă şi mediu natural se regăsesc în perfect echilibru.

Specificul evenimentului Duruşa SummerHills este reprezentat de angrenarea colectivă a manifestului prin dans, muzică şi arte vizuale, arte meşteşugăreşti, teatru, film de scurt şi lung metraj, arhitectură de peisaj şi în mod special joacă. Festivalul aduce în vârf de deal ateliere de dans contemporan, teatrul umbrelor, ateliere de stenope (aparate foto pinhole), space painting, landart, zmee şi arcuri, pe lângă multe altele.

Program concerte Duruşa SummerHills 2013

Joi, 22 august 2013

Christu’
Electroclown
Indjstione
Missile
TJV
Input Selector

Vineri, 23 august 2013

Poetrip
Dannilov
Danaga
Dan Basu
Charlie Boy The Rabbit King
Ilie
Sâmbătă, 24 august 2013

Homeboy LDJ
Fanas
K-lu
Khidja
Duminică, 25 august 2013

The Kryptonite Sparks
RFDJ
Pavlov
Seme
Hijack
Bald and Bold

visual performance by Dan Basu
sand visual by Maria Brudasca

Bilete Duruşa SummerHills 2013

Preţul unui bilet este de 60 lei pentru toată durata festivalului şi 30 lei/weekend (începând de sâmbătă, ora 12:00) şi include accesul la festival, camping, facilităţi şi toate activităţile programate. Preţul în avans al unui bilet pentru toată perioada festivalului este de 45 lei, până în data de 20 august.