Sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 19:00, Corul Armatei Roşii Alexandrov susţine un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

După concertul Red Army Choir – MVD Academic Ensemble din 2015, Alexandrov Ensemble vine în preimieră în România, pentru a concerta atât la Constanţa, cât şi la Bucureşti, pe 9 octombrie 2016. Corul Alexandrov pregăteşte un spectacol de excepţie, din care nu vor lipsi cele mai consacrate piese ruseşti, dar şi reinterpretarea în variantă corală a celor mai cunoscute melodii ale formaţiilor Queen şi The Beatles.

Înfiinţat în 1928, Alexandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Corul este renumit pentru fineţea şi puritatea interpretării muzicale academice, plină de emoţie, artă şi înzestrare vocală. Ansamblul combină cu succes instrumentele populare ruseşti (donara, balalaica şi acordeonul cu butoane) cu instrumentele de suflat din metal şi lemn.

https://www.youtube.com/watch?v=m4ria6UZbSg

În 2007, Ansamblul Aleksandrov a susţinut un recital de excepţie care a avut loc la sediul Alianţei Nord Atlantice de la Bruxelles. Un an mai târziu, corul a împlinit 80 de ani de existenţă, iar aniversarea s-a sărăbătorit printr-un turneu pe întreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice şi în aproape 60 de ţări din Europa, Asia, Africa şi America.

Până în prezent, corul a lansat peste 150 de albume şi aproximativ 100 de materiale live. „Kalinka”, „The Sacred War”, „Katyusha” şi „Ave Maria” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de ansamblu. De-a lungul anilor, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care şi: David Foster, Jean-Jacques Goldman şi Steve Barakatt.

Bilete Corul Armatei Roşii Alexandrov la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa

Biletele pentru concertul Corului Armatei Roşii Alexandrov de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, de pe 8 octombrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.startickets.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria 1 200 lei
Categoria 2 150 lei

Concertul Corului armatei Roşii Alexandrov de la Constanţa este organizat de Asociaţia Culturală Mall4Art.