Luni, 6 martie 2017 şi marţi, 7 martie 2017, de la ora 19:30, Ştefan Bănică susţine concertele „Te iubesc, femeie!” la Sălile Polivalente din Focşani şi din Piatra Neamţ.

Celebrul cântăreţ sărbătoreşte şi în acest an femeia, iar de data aceasta, cu încă două concerte pentru fanele sale din Moldova. Pentru prima dată, artistul îşi promovează şi în afara Bucureştiului tematica sa „Te iubesc, femeie!”, prin două concerte dedicate tuturor doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Cele două concerte tematice vor cuprinde cele mai frumoase melodii de dragoste ale artistului, lansate de-a lungul întregii cariere. Emoția și sentimentele specifice sărbătorii vor lua cu asalt cele două zile de spectacol, din cadrul cărora nu vor lipsi surprizele şi invitaţii speciali.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, cariera sa, care se întinde pe o perioadă de peste 25 de ani, cuprinzând realizări marcante în muzică, teatru, film şi televiziune. Debutul său artistic a avut loc în 1984, când a interpretat rolul Guriţă, în serialul „Eroii nu au vârstă”, în regia lui Mihai Constantinescu, însă adevărată sa afirmare în lumea filmului a venit odată cu rolul Mihai din filmul „Liceeni”, în 1986.

Ştefan Bănică este unul dintre artiştii valoroşi ai României, având o carieră fructuoasă şi în domeniul muzical. Multe dintre melodiile pe care le-a lansat au devenit hituri şi au fost difuzate pe toate canalele media. Printre acestea se numără „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Te iubesc, femeie”, „Veta”, „Toată lumea dansează”, „Cum am ajuns să te iubesc” şi „S-o facem lată”.

A susţinut mii de concerte în toată ţara, iar din 2002 nu a lipsit în niciun an de pe scena Sălii Palatului, unde susţine deja celebrele sale show-uri de Crăciun, cu casa închisă. De asemenea, Ştefan Bănică susţine, începând din 2010, concertele acustice „Te iubesc, femeie!”.

Bilete Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!” la Focşani şi Piatra Neamţ

Biletele pentru concertele „Te iubesc, femeie!” de la Sala Polivalentă din Focşani şi de la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, de pe 6 şi 7 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Bilete concert Focşani

Categorie Preţ
Categorie VIP 80 lei cumpără bilete

Bilete concert Piatra-Neamţ

Categorie Preţ
Categorie VIP 80 lei cumpără bilete
Categoria I 60 lei  cumpără bilete