Sâmbătă, 27 aprilie 2024 și duminică, 28 aprilie 2024, de la ora 19:00, Andra susține două concerte de muzică populară, la Sala Palatului din București, care fac parte din seria „Tradițional 2”. Artista va urca pe scenă alături de Frații Advahov și de mulți alți invitați speciali.

„Un concert extraordinar de folclor și trăire românească” este scurta descriere pe care Andra a folosit-o pentru a promova cele două show-uri din această primăvară, la care promite să revină în fața publicului iubitor de muzică tradițională cu multă energie și voie bună. După experiența „Tradițional 1”, la care au participat peste 100.000 de spectatori la concertele din România, Italia sau Marea Britanie, artista a pornit anul trecut în a doua călătorie în același gen muzical, la care lucrează alături de o echipă de 150 de persoane pentru o superproducție. Astfel, Andra propune o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a declarat cântăreața.

Andra este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, care a debutat în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc”, inclus pe primul său album, „Andra”, lansat în acelaşi an. De atunci, cântăreaţa a lansat numeroase materiale discografice care s-au bucurat de un success incredibil datorită mix-ului de genuri pe care l-a abordat în muzica sa. Printre realizările sale se numără şi lansarea a două albume de muzică populară: „De la frate la soră” (2007), împreună cu fratele său, Săndel Mihai, şi „Album de familie”, alături de fratele său şi de soţia acestuia, Aurora Mihai.

De-a lungul carierei sale, cântăreaţa a lansat numeroase single-uri, care au ajuns în topuri într-un timp foarte scurt, printre care: „Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubeşti”, „Iubirea schimbă tot” şi „Floare de nu-mă-uita”. În timpul anului, Andra susţine concerte în toată ţara şi cântă în spectacole din cadrul unor festivaluri din România, precum Forza ZU şi Europa FM Live pe Plajă. În primăvara anului 2017, Andra a susţinut primele concerte pe scena Sălii Palatului, „Iubirea schimbă tot”, urmate în 2018 de seria „Aievea„ și în ultimii ani de numeroase concerte de muzică populară în aceeași locație, toate fiind sold out.

Bilete Andra – „Tradiţional 2” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Andra – „Tradiţional 2” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 şi 28 aprilie 2024 sunt SOLD OUT.

Premium – 299 lei
VIP – 249 lei
VIP 2 – 199 lei
Categoria 1 – 149 lei
Categoria 2 – 129 lei
Lojă – 149 lei
Lojă 2 – 129 lei

Concertele Andra – „Tradiţional 2” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Andra Records.