Sâmbătă, 23 martie, 2024, de la ora 19:30, Vlăduța Lupău alături de Orchestra „Lăutarii” susține concertul „Seara Asta Facem Show, la Sala Palatului din București.

Vlăduța Maria Rus Lupău, cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău, s-a născut pe 8 martie 1991 în Șimleu Silvaniei, Sălaj, România. Ea este o celebră cântăreață de muzică populară românească, cu activitate în zona Ardealului, și de asemenea, este realizatoare de emisiuni de muzică populară. Debutul său în muzică a avut loc la vârsta de numai 4 ani, când a interpretat primul său cântec la emisiunea Tezaur Folcloric, marcând astfel începutul unei cariere muzicale remarcabile.

Printre cele mai cunoscute piese ale cântăreței se numără „Prietenele mele”, „Două inimi” și „Până la stele”. Colajele de petrecere și colindele românești rămân cele mai apreciate interpretări de către public. Artista a mai colaborat de-a lungul cariei sale alături de: Andra, în urma concertului Tradițional 2 de la Sala Palatului, Rapsozii Maramureșului, Nicu Paleru, și mulți alții.

Bilete „Seara Asta Facem Show” – Vlăduța Lupău la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Vlăduța Lupău de la Sala Palatului din București, de pe 23 martie 2024, pot fi achiziționate online de pe www.entertix.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria VIP – 250 lei
Categoria I – 200 lei
Categoria II – 150 lei
Categoria III – 100 lei
Categoria VI – 80 lei