Acest eveniment a avut loc in data de 8 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 8 noiembrie 2017, de la ora 21:00, Viţa de Vie lansează single-ul şi videoclipul piesei „Dur de-a Dura”. Single-ul este extras de pe cel mai recent album al trupei „Şase/Şase”, iar evenimentul este sărbătorit printr-un concert pe care trupa îl susţine în clubul Expirat Halele Carol din Bucureşti.

Înfiinţată în 1996, Viţa De Vie este una dintre cele mai iubite, cunoscute şi apreciate trupe rock de la noi din ţară. Cu un stil şi un sunet care s-au pliat pe mişcarea alternativă a anilor ’90, trupa şi-a câştigat rapid ascultători şi fani. De-a lungul timpului, formaţia a crescut constant, a abordat diferite stiluri de la nu metal la rapcore şi a lansat 9 albume de studio. „Şase/şase” (2016) este cel mai recent material discografic al trupei care a beneficiat de cronici favorabile.

„Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze”, a declarat Adrian Despot, solistul trupei.

„Basul şi cu toba mare”, „Sunetul mai tare”, „Liber”, „Visare”, „Varză” şi „Praf de stele” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. De-a lungul carierei, formaţia a colaborat cu nume cunoscute din industria muzicală românească, precum: Paraziţii, Vama, Alexandrina, Florin Ochescu şi Eugen Caminschi.

Bilete Viţa de Vie la Expirat Halele Carol din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Viţa de Vie îl susţine la Expirat Halele Carol din Bucureşti, pe 8 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie   Preţ Presale Preţ la intrare
Acces General 40 lei 50 lei  bilete