Acest eveniment a avut loc in data de 2 Oct 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 2 octombrie 2019, de la ora 21:30, trupa Vama susține un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Vama se caracterizează prin implicarea de care dă dovadă la fiecare concert susţinut, fiind o experienţă specială. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească, dată de către muzică, poezie, dans şi actorie, acestea fiind puse în evidenţă de lumini şi imagini video. Publicul este cucerit de magnetismul lui Tudor Chirilă, care trăieşte, vibrează şi iubeşte.

În urma destrămării trupei Vama Veche, în anul 2006, s-a format trupa Vama, o formaţie de muzică pop-rock, compusă din Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriş (bass) şi Gelu Ionescu (clape).

Primul album al trupei, „Vama” (2008), a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu melodiile „E plin de fete”, „Pe sârmă”, „Suflet normal” şi „Bed For Love” trupa s-a instalat din nou în topurile muzicale.

„2012”, cel al doilea album, a fost lansat printr-un concert la Sala Palatului din Bucureşti. „Copilul care aleargă către mare”, „Fata în boxeri şi în tricoul alb”, „Post iubire”, „Cântec de găsit” sunt melodiile care au devinit printre cele mai cunoscute de pe acest album. Pentru videoclipul melodiei „Copilul care aleargă către mare”, scenariul a fost scris chiar de către Tudor Chirilă, iar în rolul regelui a apărut maestrul Victor Rebengiuc.

„Better” (2017), cel de-al treilea album al trupei, a fost produs în colaborare cu producătorul britanic James Lewis, care i-a ajutat să se reinventeze, şi este în totalitate în limba engleză. Albumul a fost lansat printr-un concert la Sala Polivalentă din Capitală.

Bilete Vama la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Vama de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 2 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cu loc la masă în sală 129 lei bilete
Fără loc în faţa scenei 59 lei bilete

Cu loc la masă în sală – doar 200 locuri

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Concertul Vama de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.