Acest eveniment a avut loc in data de 29 Jul 2020.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 29 iulie 2020, de la ora 21:00, trupa Vama susține un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Accesul se face începând cu ora 20:00 pe 5 culoare, în urma condițiilor COVID-19. Accesul fără mască de protecție este interzis.

„Pandemia asta ne-a arătat cât de mult iubim să fim pe scenă. Am fost privați practic de ultimul „timp” al motorului numit muzică. Am funcționat cu hâcuri. Pentru că finalitatea oricărui demers muzical e să te urci pe scenă în fața oamenilor și să le cânți cântecele tale. Valoarea schimbului de energie dintre artist și public e mult mai ușor de apreciat după toată perioada asta în care am fost izolați. Mă rog, tot ce am scris până acum s-ar putea sintetiza simplu: ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm și uite că am reușit să programăm primul nostru concert după izolare :) Așa că, hai să ne reunim. Avem toți nevoie de asta :)” a declarat Tudor Chirilă.

În urma destrămării trupei Vama Veche, în anul 2006, s-a format trupa Vama, o formaţie de muzică pop-rock, compusă din Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriş (bass) şi Gelu Ionescu (clape).

Primul album al trupei, „Vama” (2008), a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu melodiile „E plin de fete”, „Pe sârmă”, „Suflet normal” şi „Bed For Love” trupa s-a instalat din nou în topurile muzicale.

„2012”, cel al doilea album, a fost lansat printr-un concert la Sala Palatului din Bucureşti. „Copilul care aleargă către mare”, „Fata în boxeri şi în tricoul alb”, „Post iubire”, „Cântec de găsit” sunt melodiile care au devinit printre cele mai cunoscute de pe acest album. Pentru videoclipul melodiei „Copilul care aleargă către mare”, scenariul a fost scris chiar de către Tudor Chirilă, iar în rolul regelui a apărut maestrul Victor Rebengiuc.

„Better” (2017), cel de-al treilea album al trupei, a fost produs în colaborare cu producătorul britanic James Lewis, care i-a ajutat să se reinventeze, şi este în totalitate în limba engleză. Albumul a fost lansat printr-un concert la Sala Polivalentă din Capitală.

Bilete Vama la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Vama de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 29 iulie 2020, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ.

Categorie Earlybird Presale La intrare
VIP 149 lei 169 lei 200 lei bilete
Categoria A 129 lei 149 lei 170 lei bilete
Categoria B 109 lei 129 lei 150 lei bilete
  • Earlybird – doar primele 50 de bilete
  • Sunt puse în vânzare doar 500 de bilete
  • Softul iabilet.ro blochează automat 3 locuri stânga/dreapta atunci când se face o comandă pentru păstrarea distanțării sociale
  • Se pot cumpăra minim 2 bilete și maxim 4

Reguli de acces

Accesul se face începând cu ora 20:00 pe 5 culoare. Spectatorii sunt rugați să păstreze distanța în momentul accesului și normele sanitare în vigoare. Rândurile de scaune sunt puse în locație la distanță de 2 metri.  Participații sunt rugați să vină cu mască de protecție de acasă.

Accesul fără mască de protecție este interzis.

Concertul Vama de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.