Luni, 27 iunie 2022, de la ora 19:00, Thievery Corporation concertează la Arenele Romane din București. Special guest: Deliric X Silent Strike. Warm-up: BLAZING VIBEZ MEETS YARDIE FLO.

Duo-ul american de muzică electronică, format din Rob Garza și Eric Hilton, revine la București cu un nou spectacol electrizant pentru fanii din România. Show-ul va conține multe dintre hiturile care i-au facut celebri pe cei doi muzicieni, dar și piese de pe cel mai recent album al lor, „Symphonik”, înregistrat alături de FILMharmonic Orchestra din Praga. Sursa principală de inspirație pentru acest material a fost concertul pe care pe care duo-ul l-a susținut la JFK Center în Washington D.C, în 2017.

,,Când eram copil, obișnuiam să merg tot timpul la Kennedy Center în D.C., așa că, să aud aceste piese interpretate cu o orchestră a fost uluitor, iar să fiu pe acea scenă a fost ceva la care, copil fiind, puteam doar să visez. Când totul a devenit realitate… a fost un vis împlinit. Toată inspirația a venit de acolo, iar apoi, lucrând cu FILMharmonic Orchestra și punând totul laolaltă, a fost o modalitate foarte reușită de a interpreta piesele.’’ a declarat Rob Gaza.

Thievery Corporation au devenit cunoscuți în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister. Ulterior, au devenit celebri la nivel internațional, odată cu lansarea celui de-al treilea și cel mai popular album al lor – The Richest Man in Babylon.

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte de muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop și muzică braziliană. Inițial, cunoscuți pentru un concept muzical abstract, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocaliști și instrumente live. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numără și: „Letter To The Editor”, „Voyage Libre” și „Take My Soul”.

Bilete Thievery Corporation la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Thievery Corporation la Arenele Romane din București, de pe 27 iunie 2022, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preț
Premium Seated 265 lei cumpără bilete
Golden Standing 195 lei cumpără bilete
General Access 145 lei cumpără bilete

Concert Thievery Corporation de la Arenele Romane din București este organizat de Emagic și The Fresh.