Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, de la ora 21:00, trupa Theory of Mind îşi lansează primul album, printr-un concert în Control Club din Bucureşti. Seara debutează cu concertul trupei indie-alternative ieşene, Pinholes.

Trupa Theory of Mind a fost înfiinţată în luna februarie 2013 la Cluj-Napoca şi înseamnă: Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe).

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Theory of Mind!

Completează formularul de mai jos până sâmbătă, 16 noiembrie 2013, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat! Câştigătorii sunt Dorobanţu Alexandra Cristiana şi Dobrinoiu Cristina. Felicitări!


După câteva reprezentaţii în oraşe precum Cluj-Napoca şi Timişoara, Theory of Mind a fost invitată de către trupa Robin and the Backstabbers ca opening act în deschiderea concertului de la Teatrul de Vară Herăstrău, pentru ca mai apoi să fie parte din line-up-ul Electric Castle Festival, desfăşurat la castelul Bánffy. Anul acesta, trupa a cântat la Festivalul Peninsula de la Cluj-Napoca şi la FânFest Roşia Montană.

http://www.youtube.com/watch?v=U1ChFP7Ses8

După câteva piese postate pe canalul oficial de YouTube, primul single difuzat la Radio Guerrilla a fost „Brown Eyes”, acesta fiind în heavy-rotation săptămâni la rând, pentru ca, mai apoi, locul acestuia să fie preluat de creaţia „Under The Sea”. De câteva zile, noua piesă marca Theory of Mind – „Human Eyes” – se află, de asemenea, în playlistul Radio Guerrilla.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.